SKUDENESHAVN - Eldre enebolig/fritidsbolig over 3 plan (grovkjeller) - Meget sentral beliggenhet - Kjekt uteområde

Kanalvegen 73

Primærrom 51 m²
Bruksareal 51 m²
Tomt 317,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Prisantydning kr 720 000

Beskrivelse/detaljer

- Eldre enebolig over 3 plan (grovkjeller m/lav takhøyde) - Meget sentral og flott beliggenhet - Kjekt uteområde på baksiden - Ingen boplikt - Gangavstand til alt som byen kan tilby - 2 soverom - Renoveringsobjekt

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Grovkjeller m/lav takhøyde Hovedetasje: gang, bad, kjøkken og stue Loft: 2 soverom I følge selger er det gjort noen få oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: - Stålplater på tak (ukjent årstall) - Nyere trinn på tak og tetting rundt pipe (ukjent årstall) - 1 nytt vindu i stue - Nyere varmvannsbeholder Det aller meste på boligen er utgått på dato og kjøper må forvente totalrenovering.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i Norges sommerby Skudeneshavn. Friområde med lekeplass og balløkke like ved boligen. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, golfbane, idrettsanlegg, badeplass, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi Cirkle- K i Skudeneshavn og ta deretter 2.veg til høyre inn på Høynesvegen. Følg vegen ca 700 meter og ta til venstre inn på Lahammar. Ta så til venstre igjen inn på Sandsgata og så til høyre inn på kalenderen. Boligen kommer så på venstre side.

Oppvarming

Vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - I følge selger har det vært/er problemer med vannrørene i boligen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette