Førre - Romslig 3-roms leilighet med kort vei til det aller meste - P-rom 78 kvm. - Betydelig oppusset

Førreåsen 1 B

Primærrom 78 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 4159 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1996
Prisantydning kr 1 650 000
Felleskost kr 1 000

Visning

25. oktober 2018 kl. 18:45 til 19:15

Beskrivelse/detaljer

Dette er en romslig leilighet med primær-rom på 78 kvm, 2 soverom og solrik markterrasse. Enkel adkomst, parkering like ved og stor utvendig bod til oppbevaring. Leiligheten har sentral beliggenhet i Førre med kort vei til butikker, turløyper, skoler og mer.

Innhold / standard

Leiligheten har alt areal på ett plan, ligger i 1. etasje, og inneholder følgende rom: Gang, soverom, hovedsoverom , bad, stue og kjøkken. Ute er det bod med god lagringsplass i felles bygg. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse på bakkenivå og felles hage. Stuen er som resten av boligen oppusset i løpet av det siste året. Selger opplyser at det er listet, skiftet gulv og gipset/tapetsert vegger i alle rom. Kjøkkenet har enkel innredning. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse. Det er 2 soverom i leiligheten. Badet er nyoppusset og har belegg på gulv og baderomsplater på veggene. Det er varmekabler i gulvet. - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft

Beliggenhet

Førre Via Andedammen og Gamlevegen er det kort og trygg vei til område med stor kunstgressbane, idrettslag og Tysvær Arena. Stegaberg IL har tilbud for de fleste aldre og ulike nivåer. Her er det også barnehage, barneskole og ungdomsskole. Her i område er det også turterreng - fint til både jogging og turgåing. En kort gåtur unna har du to dagligvarebutikker. 6 km avstand fra Raglamyr handelssentrum.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering like utenfor leiligheten.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Vi har ikke mottatt vedtekter fra sameiet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette