TORVASTAD - Ny og lekker halvpart av tomannsbolig - Lave kjøpsomkostninger - 4 soverom, 2 bad og 2 stuer - Terrasse!

Fagervollvegen 34 A

Primærrom 107 m²
Bruksareal 113 m²
Tomt 369 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 4
Byggeår 2018
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Ny halvpart av tomannsbolig i attraktive omgivelser på Torvastad - Lave kjøpsomkostninger (kun dok. avgift av tomteverdi!) - Boligen har gjennomgående gode kvaliteter! - Lekkert Kjøkken med integrerte hvitevarer - Boligen har 4 soverom, 2 stuer og 2 bad. - Utstrakt bruk av fliser og parkett på gulv - Boligen er bygget med mye bruk av vedlikeholdsvennlige produkter. Blant annet Møre Royal kledning uten pigment. - Egen terrasse med gressplen i forkant - Fast parkering og egen sportsbod - Populære barnehager og nye Torvastad skole og kultursenter innen kort avstand - Kort avstand til alt hva man til daglig vil ha behov for

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1.Etasje: Gang, soverom, bad, stue/kjøkken. 2. Etasje: Gang, stue, bad og soverom x3. Det første som tar en i mot denne nøkkelferdige boligen i Fagervollvegen 34 A, er en flott gang med store gråtonede fliser på gulv (60x60 cm). Gjennomgående delikate fargevalg i samtlige rom. Boligen har i alt 4 soverom, alle av god størrelse. Flott to-Stavs hvittonet eikeparkett i soverom, stuer og kjøkken. Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Store vindusflater og utgang til terrasse. Sammen gir disse løsningene en utrolig flott og luftig følelse. Virkelig et rom det er behagelig å oppholde seg i. Utgang fra stue til flott uteområde med terrasse og gressplen. Listefrie overganger mellom vegg og helsparklede tak. Boligen bærer generelt et preg av at her har man brukt gode kvaliteter hele veien gjennom, og at ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Dette viser seg fra gode planløsninger, særegent fasadeuttrykk, fargevalg, praktiske og stilrene innretninger på kjøkken, og helt ned til små detaljer som spikervalg. To flotte bad, begge fullflisede med stilige store fliser. Ellers har man en flott innredning, speilfront med lys, samt både dusjnisje og badekar. Dusjnisje har man på hvert av de to badene. Flott kjøkken med stilige fronter og benkeplate med marmor utseende. Stor kjøkkenøy med muligheter for også å benyttes som spiseplass. Kjøkkenet har god plass for oppbevaring i skap og skuffer. Nedfelt vask. Integrerte hvitevarer, hevet komfyr og stor platetopp med «flexicook». En lekker detalj på kjøkkenet er ventilatoren man her har valgt. Den er innfelt i taket, for ikke å være dominerende og skjemmende i rommet. Denne styres enkelt med fjernkontroll, og er svært effektiv. Ventilatoren har også godt lys. Fasadekledning i Møre Royal uten pigment. Dette er en kledning som eldes fint, og får med tiden en patina som gir et flott uttrykk på boligen. Boligen er også bygget med en luftet takkonstruksjon, fremfor et kompakttak som mange velger. Denne måten å bygge på vil være en ekstra trygghet mot lekkasjer. Selv om boligene ha mange likhetstrekk, har hver fasade sitt unike trekk. Utbygger har tenkt nøye gjennom fasadens utseende, for på best mulig måte skape et koselig og gjennomført gatetun. Boligen har balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Fagervollvegen 34 A ligger fint til i meget rolige og attraktive omgivelser, i et nyetablert boligområde på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Ta av nordover like etter Karmsundbru. Følg Storasundvegen ca 3,7 km, og ta så til venstre inn på Fagervollvegen like ved Espira barnehagen. Kjør forbi barnehagen, og ta første til venstre. Følg vegen et par hundre meter og ta igjen første til venstre. Boligen kommer på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkering i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Samtlige gulv med fliser har varmekabler, i tillegg til stue/kjøkken. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette