Porshaug - Stor og staselig enebolig med dbl garasje - Flott tunfølelse, stor tomt (1059 kvm) - Utleiedel

Syrinvegen 5

Primærrom 341 m²
Bruksareal 396 m²
Tomt 1059 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1986
Prisantydning kr 4 990 000

Beskrivelse/detaljer

Stor og staselig enebolig med solide materialvalg og dobbel garasje. Tomten er av ekstra god størrelse til dette område å være. Det flotte gårdstunet er med på å fremkalle den gode tunfølelsen. Solrik beliggenhet, på en høyde, med utsikt fra stue og terrasse. Boligen er oppgradert med bla. nytt stort kjøkken. Flott hage med gode solforhold.

Innhold / standard

Hovedstuen er av imponerende stor størrelse og har murt peis. De store vindusflatene gir rommet en økt romfølelse og gir mye naturlig lys inn i stuen. Utsikten utover området kommer til sin rett. I denne etasjen er det 2 stuer, i tillegg til at det er god plass på kjøkkenet. Planløsningen er blitt mer åpen i forhold til den opprinnelige løsningen. Begge stuene har ildpeis. Nytt hvitt klassisk kjøkken fra Friestad som er utstyrt med integrerte hvitevarer som kombinert kjøl/frys, stekeovn, micro-ovn, platetopp og oppvaskmaskin. Det er montert plater over kjøkkenbenken. Fra kjøkkenet er det utgang til den fliselagte og romslige sørvestvendte terrassen. Soveromsavdelingen består av hovedsoverom med balkong, stort bad og egen soveromsgang med skyvedørsgarderobe. Hovedsoverommet har stedbygd garderobe. Badet er helfliset og har dobbel servant, bidet, dusjkabinett og badekar. Det er gjestetoalett i forbindelse med gangen. Nede er det gang, to identiske soverom, bad og kjellerrom innredet som bar, med tilhørende bod. Badet har eldre standard med dobbel servant og dusjhjørne. Baren har egen inngang og det er lagt inn vann i dette rommet. Leiligheten er pt. utleid for 4.000,- Leiligheten har åpen løsning mellom stue og kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen har integrert topp, ovn og oppvaskmaskin. Det er fliser på gulvet i dette rommet. Badet har fliser på gulv og stor dusjnisje. Stuen i leiligheter har opprinnelig vært kjellerstue til hoveddelen. Fra leiligheten er det utgang til den store hagen. Vaskerommet har sluk i gulv, kjøkkeninnredning og utslagsvask. Like ved vaskerommet er det eget kjølerom. I gangen er det stor garderobe. Det er adgang til loft fra kjølerom. Boligen har dobbel garasje og stort gårdstun med god plass til parkering. I garasjen er det en stor bod til oppbevaring. Boligen er utstyrt med blant annet: - Automatsikringer . TV og internett fra Hauglad kraft(Altibox). - Innvendig er det nytt tak og vegger i store deler av hovedetasjen. Slik er rominndelingen: 1. etasje: Gang, soveromsgang med garderobe, 2 stuer, kjøkken, bi-inngang og vaskerom, kjølerom, hovedsoverom og bad. Underetasje hoveddel: 2 soverom, bad, gang og kjellerrom innredet som bar. Underetasje leilighet: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

Beliggenhet

Porshaug Syrinvegen 5 ligger i etterspurt og attraktivt område like ved Rossabø barneskole. Her bor en i barne- og familievennlige omgivelser på populære Hemmingstad. Kort og trygg gangavstand til barnehage, skoler, aktivitetsmuligheter og kulturhus. Sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til sentrum, Raglamyr og alle fasilitetene rundt. Kort gangavstand til flere dagligvarebutikker. Strategisk plassert med kjøreavstand til det aller meste rundt i distriktet. Boligen er vendt mot vest og har gode solforhold. Terrassene er hovedsakelig vendt mot sør og vest.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er god plass til parkering i den doble garasjen og i det asfalterte gårdstunet

Oppvarming

Ildstedet i de 2 stuene, og nede i utleiedelen, sørger for behagelig og naturlig varme. Varmekabler på hovedbadet. Det er varmekabler i gulv i store deler av underetasjen. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Samtlige lamper i boligen medfølger ikke i handelen. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette