Familiebolig over tre plan - Betydelig oppgradert 2016-2020 - Nytt kjøkken 2019 - 5 soverom!

Stemvegen 11

Primærrom 200 m²
Bruksareal 213 m²
Tomt 771,90 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1975
Prisantydning kr 3 490 000

Innhold / standard

Underetasjen: Gang, wc, vaskerom, to soverom, kjellerstue og bod. Første etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue og wc. Loftsetasje: Gang, bad samt tre soverom. Eiendommen har i løpet av de siste fire årene blitt betydelig oppgradert. Stue: Stuen i hovedetasjen er pusset opp med veggfornyer på vegg og laminat på gulv. Det er spotter i tak, vedovn og nyere varmepumpe. Stuen er romslig og har en naturlig inndeling av ulike soner. God plass til stor sofagruppe, samt spisestue. Utgang til terrasse fra stuen. Kjellerstuen er også romslig, med vedovn og nyere varmepumpe. Her er veggene beholdt, men gulv fornyet med laminat. Kjøkken: Veggen mellom stue og kjøkken ble nylig fjernet, og det ble i forbindelse med dette satt inn ny kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer. Bad: Boligen har ett bad, samt to toalettrom. Badet har gulvbelegg på gulv, samt plater på vegg og inneholder vegghengt toalett, dobbel vask i seksjon, badekar samt dusj. Toalett i underetasjen ble bygd opp på nytt med laminat på gulv og malte vegger, og inneholder vegghengt toalett samt vask i seksjon. Gjestetoalettet i hovedetasjen ble oppgradert med nytt toalett. Soverom: Boligen har tre soverom i loftsetasjen hvor samtlige har utgang til balkong. I underetasjen finnes to soverom. Alle soverom unntatt hovedsoverom har nytt gulv av laminat, samt malte vegger. Underetasjen: Drenering mot nord er fornyet, og det ble i forbindelse med dette laget nytt vaskerom og toalettrom. Egen utgang fra kjellerstue til uteområdet.

Beliggenhet

Sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn. Via hagen går det sti ned til Skudenes Ungdoms- & idrettslag. Det er kort avstand til skole, barnehage samt sentrum.

Adkomst

I sørgående retning: Ta til høyre inn på Kirkevegen like etter Coop Extra. Ta så til venstre etter ca 400 meter inn på Almannamyrvegen. Ta 2.veg til venstre inn på Stemvegen. Hold til venstre i neste kryss og boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og på egen eiendom.

Oppvarming

Nyere varmepumper i stue og kjellerstue. Vedovn i stue og kjellerstue. Varmekabler på bad i loftsetasjen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer medfølger. Det gis av selger ingen garanti. Selger opplyser om at det er sølt neglelakk på vegg- til vegg teppe på hovedsoverom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 87 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 88 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette