HAUGESUND - Lettstelt og prisgunstig leilighet i første etasje - Endebeliggenhet - Stor og romslig stue - Solrik vestvendt balkong - Nærhet til det meste!

Valhallgata 1

Primærrom 71 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 14431 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 73 563
Totalpris kr 1 263 563
Felleskost kr 3 136

Beskrivelse/detaljer

- Lettstelt leilighet i første etasje - Prisgunstig - Lave omkostninger - Stor og romslig stue - Egen vestvendt balkong - God plass for oppbevaring i bod - Gangavstand til det meste - Rolig og barnevennlig beliggenhet

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, soverom, stue og kjøkken. Parker bilen på borettslagets biloppstillingsplass, og ta deg videre inn i denne lettstelte og sentrumsnære leiligheten. Leiligheten har endebeliggenhet og ligger i første etasje. Stor stue, med utgang til privat og solrik vestvendt balkong. Selger har valgt å åpne opp et soverom, for å lage til større stue. Har har man muligheter for å lage til soverom når to, om det skulle være ønskelig. Stuen er lys, luftig og av god nok størrelse til å romme både spisestue og TV-krok. Kjøkken med innredning som selger opplyser er byttet for ca 12 år siden. Det hele fremstår som godt vedlikeholdt. Praktisk bad som inneholder det man har bruk for. Dusj. Stor soverom, med godt med skapplass for oppbevaring. En har tilgang på 2 boder i leiligheten. I kjelleren har leiligheten gode muligheter for oppbevaring i stor privat bod, og felles vaskerom. Her har man også muligheter for oppbevaring av sykler etc i fellesbod.

Beliggenhet

Valhallgata 1A ligger i et attraktivt område med korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Her kan man spasere ned til Haugesund sentrum. Like i nærheten finner man blant annet barnehager, skoler og butikker.

Adkomst

Kjør nordover på E39 ved Opel-bygget, og ta til høyre like etter man passerer gangbro. Følg så vegen til venstre. Leiligheten ligger i blokk lengst nord. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette