BUD FORELIGGER! Flott og praktisk leilighet med fantastisk utsikt! - 3 soverom - Stor terrasse - Garasje!

Alvanutlia 80

Primærrom 77 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 13443 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2006
Prisantydning kr 2 550 000
Felleskost kr 1 213

Beskrivelse/detaljer

- Lekker leilighet med sentral beliggenhet - Leiligheten har en fantastisk flott utsiktsbeliggenhet som bør oppleves! - 3 soverom - Hovedsoverom med lite walk-in-closet - Parkett på gulv i de fleste rom, fliser på bad - Flott kjøkken med åpen løsning mot stue. Store vindusflater mot utsikt. - Utgang til stor terrasse fra stue - Garasje med bod Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x 3 stk, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Parkering i egen lukket garasje. I garasjen har man også godt med lagring i bod. Herlig stue med masse naturlig lys og fantastisk utsikt ut over Aksdal og Aksdalsvannet. Her kan man virkelig nyte tilværelsen i fantastiske omgivelser. Stuen har åpen løsning til kjøkken, og dør ut til stor terrasse. Det er satt inn en flott gasspeis i stuen. Denne må koples på gass. Kjøkkenet har rikelig med plass, pene hvite fronter på innredning, parkett på gulv og fliser på vegg over kjøkkenbenk. Malt panel på vegg ellers i både stue og kjøkken. Integrerte hvitevarer medfølger. Stort bad med god plass til vaskemaskin. Med enkle grep kan man sette inn skyvedør, for å skjule "vaskeromsdelen" av badet. På badet er det fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Varmekabler i gulv. Leiligheten har 3 soverom, samtlige med parkett på gulv og malt panel på vegg. Delikate fargevalg. Hovedsoverom av god størrelse, med eget walk-in-closet. Fantastisk flott beliggenhet og kjekke uteområder. Stor terrasse, med samme enestående utsikt som fra leiligheten. Lettstelt og fint utenfor leiligheten. Like ved inngangspartiet har selger fått laget til en liten platting hvor morgenkaffen kan nytes, i fred og ro. Leiligheten grenser til flott natur. Parkering i egen garasje. Gode muligheter for oppbevaring i bod i bakkant av garasjen. Boligen har innlagt fiber fra Altibox og sentralstøvsuger.

Beliggenhet

Alvanutlia 80 har en fantastisk flott beliggenhet, like ved alt av hva man til daglig vil ha behov for i Aksdal. Leiligheten har nydelig utsikt, og ligger i et rolig område uten noe særlig trafikk. Her har man kun kort veg til barnehage, skoler, idrett, handel, lege, kino, svømmehall mm.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad og gasspeis i stue. Gasspeis er ikke koplet på gass, men dette kan enkelt gjøres. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Gasspeis er ikke koplet på - Garderobeskap på soverom og sminkespeil på hovedsoverom medfølger ikke - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 65 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 66 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette