Kolnes - Flott enebolig på ende mot friområde - utsikt mot sjø - Bad (2009) og kjøkken (2007) - Carport!

Hestfaret 41

Primærrom 154 m²
Bruksareal 172 m²
Tomt 374,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1992
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

Hestfaret 41 er en jevnlig oppgradert og velholdt enebolig med flott endebeliggenhet mot friområde og med utsikt mot sjø. Innholdsrikt med gang, bod, vaskerom, 2 bad, 4(5) soverom, kjellerstue, stue og kjøkken. Innflytningsklart og holder god standard med påbygd kjøkken i 1995 og stue i 2004. Tidsriktige overflater, tiltalende Sigdal kjøkken med hvite fronter fra 2007 og flott, oppusset bad fra 2009. Pen tomt med terrasse og skjermet uteområde med sommerstue i forkant av eneboligen. Asfaltert gårdsrom og carport med ladning for el-bil og stor tilhørende bod. Barne- og familievennlig beliggenhet på Kolnes med gangavstand til barnehage og barneskole. Rolig i ende av gate uten gjennomgangstrafikk på trivelig boligfelt i Hestfaret. Velkommen på visning av Hestfaret 41!

Innhold / standard

I hovedetasjen: Gang, soverom, bad, stue og kjøkken. I underetasjen: Bod, kjellerstue, 1(2) soverom, vaskerom, bad. I loftsetasjen: Gang og 2 soverom. - Enebolig oppført i 1992, påbygd i både 1995 og 2004. - Fasaden på eneboligen ble sist malt i ca. 2015 - 2017. - Skiftet to vinduer i loftsetasjen 2017, ett i stue 2014. - Flott, bad i underetasjen som ble oppusset i 2009. - Nye fliser, baderomsplater, innredning og toalett. - Tidsriktig gråtonet gulv i stue, gang og på kjøkkenet. - Tiltalende Sigdal kjøkken med hvite fronter fra 2007. - Malt eller tapetsert vegger i stue/trapperom i 2018. - Malt trappetrinn og rekkverk på trapp i 2015/2016. - Hovedsoverom pusset opp i tidsriktige farger 2016. - Varmepumpe fra 2005, ny viftemotor/service 2017. - Asfaltert gårdsrom 2014, nytt beslag på pipe i 2016. - Laget vegg i carport, forlenget og laget bod i 1995. - Fikk lading for el-bil med egen jordfeilbryter i 2018. - Automatsikringer, lagt inn tv/internett fra Altibox.

Beliggenhet

Hestfaret 41 ligger rolig til i ende av gate uten gjennomgangstrafikk. Eneboligen er beliggende høyt i terrenget med utsikt mot flott sjø- og fjellandskap. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Her bor en svært barne- og familievennlig på boligfeltet Hestfaret med barn i alle aldersgrupper. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor eneboligen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Samt golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

Adkomst

Fra E134 ta veien til venstre ved skiltning til Kolnes. Følg veien til en får skiltning til Hestfaret på høyre side av veien. Følg veien oppover og ta fjerde vei ned til høyre. Kjør opp bakken og ta første vei til venstre, når en er på toppen av neste bakke ta første vei til høyre. En vil da få Hestfaret 41 som siste bolig i gaten. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i asfaltert gårdsrom eller i carport med lading for el-bil.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe og peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette