BUD MOTTATT SKIPAVÅG: Meget flott hytte på stor tomt med lang strandlinje til Vågavannet. Unik eiendom, usjenert og helt for seg selv - ingen festeavgift!

Vågafossvegen 73

Primærrom 71 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 2589 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Det er omtrentlig 74m strandlinje til Vågavannet og stor tomt. - Ingen festeavgift, og ny eier har rett til å få tomta utskilt som selveiertomt. - Hytta inneholder vindfang, vaskerom/teknisk rom, flislagt bad, stue/kjøkken med god takhøyde og utg stor terrasse, 3 soverom og hems. Isolert utebod m/loft. Høy standard. - Selges fullt møblert. - Solrik tomt og kort vei til Svandalen.

Innhold / standard

Isolert utebod (i flukt med hytta) like utenfor inngangsdøra og det er tett tak fra utgangsdøra og inn til boda. Boda har laminatgulv, hvitbeiset panel på vegger og tak og fastmontert trapp opp til loftsetasjen med platet gulv. Loftet er brukt til oppbevaring av verktøy. Hytta: Overbygget inngangsparti inn til vindfang med trapp opp til hems/gjesterom. Her er det skiferfliser og varmekabler på gulv. Teknisk rom/vaskerom med belegg på gulv, vvb, sikringsskap, rør-i-rør skap, trykktank, vannpumpe og styring for vakumtoalettet. Flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjkabinett med massasjedyser, baderomsseksjon med servant nedfelt i benkeplate med dobbelt underskap og dobbelt speilskap samt mekanisk vifte. Glassdør fra vindfang/gang og inn til stue/kjøkken med åpen løsning. Det er åpen himling som gir god takhøyde og luftig følelse. Utgang fra spisestuedelen ut på terrasse mot sør og med flott utsikt til vannet. Soverom med køyseng/skrivepult. Senga kan lett omgjøres fra seng til skrivepult ved å snu sengebunnen. Her er det lakket furugulv. Dobbelt soverom med utg. terrasse og dobbelt garderobeskap. Soverom3 med dobbelt garderobeskap, køyseng med halvannen nede og enkel oppe. Store terrasser på tre av fire sider av hytta. - Varmekabler i utvendige vannrør. - Under hytta er det septiktank og plass til å lagre ved og materialer. Septiktanken er helt lukket. Grovvannstank har dreningsgrøft med sand og utført av Halleraker rør. - Borehull på 90m med varmekabler ligger like utenfor hytta og ble utført av Sørvest brønnboring. - Selges fullt møblert. - Hele hytta har hvitbeiset panel i vegger og tak (unntatt vindfang som har vanlig panel). Stue/kjøkken har hvitbeiset rundtømmerpanel på vegger og vanlig panel i tak. - I stue/kjøkken er det valgt en svært eksklusiv parkett av børstet eik. Denne spesialbehandlet med blåselampe, lakket og børstet. - Håndlaget kjøkken fra Polarhytta. Innredningen har induksjonstopp, kokeplate, int. stekeovn, int. oppvaskmaskin, int. kjøleskap med fryseboks, halvannen nedfelt vask i heltre lakket benkeplate, dimmbare spotskinner i tak og kjøkkenøy med heltre lakket benkeplate med barløsning og barkrakker. - Stålrørspipe og vedovn med glassfront og glass på sidene.

Beliggenhet

- Ønsker du en hytte som er like kjekk sommerstid som vinterstid? Herfra når du Sauda skisenter i Svandalen på bare 35 minutter. - Området er veldig solrikt. Det er sol på terrassen fra morgen til kveld og den går ned ca kl 23:00 på det lengste. - Nydelig ferskvann med flotte svaberg og ypperlige fiskeforhold (aure på ett kilo tas på jevnlig basis). Stort vann som kan utforskes med kajakk/kano. Veldig kjekt for bading. - Det tar ca. 1 time å kjøre til hytta fra Raglamyr i Haugesund. - Man kan bestille brøyting av en lokal grunneier ved ekstra behov. Reis helt fergefritt fra hytta i flere retninger: Våga til Slettedalen 50 minutter Våga til Gullingen 40 minutter Våga til Svandalen 35 minutter Våga til Åbødalen 40 minutter Ingenting er som å komme ned på terrassen, fyre i bålpanna, og se utover fjorden etter en flott dag i turløypene. De som liker turer i fjellet har også med Våga som utgangspunkt fine dagsturer til Grytenuten (690m), Akslandsnuten (799m), og Sellandsnuten (910m). Fra disse punktene ser en helt til Haugesund og Stavanger om været er bra. Også mye bær i området rundt Våga. Bringebær, bjørnebær, tyttebær, og blåbær.

Adkomst

Fra Vikedal kjører en i retning Sauda og Ropeid. Når en har passert avkjørsel til Kvaløy på høyre hånd (med skiltet bensinpumpe for båt og nærbutikk) så følger en veien videre et lite stykke før en kjører under en gangbro. Når en har kjørt under brua skal en ta første vei til høyre. Her er skilt merket Vågafossvegen. Følg veien ned til flaten og ta så inn til venstre ved skilt merket "Hyttefelt". Følg grusveien oppover til en får en avkjørsel på venstre hånd. Ta av her v/ "Til Salgs" skilt. Følg veien frem til hytta. Hytta er merket med "Til Salgs" skilt og er den eneste hytta langs denne veien.

Parkeringsforhold

Privat selveier vei frem til hytta. God snuplass og parkering på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Bortfester har forkjøpsrett ved overdragelse av bygning og festerett. - Det står i festekontrakten at festetomten kan innløses når som helst for kr. 40 000,-. Festeren har i følge signert tilleggskontrakt og kvittering allerede innbetalt kr. 100 000 (innløsingssum og forhåndsbetaling av festeavgift så lenge festeforholdet varer, endog om festeforholdet varer lengre enn det den samlede sum festerne har betalt til bortfester tilsier. Dette betyr at ny eier har rett til å få tomta utskilt som selveiertomt og slipper å betale noe festeavgift. Kopi av avtalene er vedlagt salgsoppgaven. - Det medfølger festeretten ikke eiendomsrettigheter i Vågavannet. - Festetomten har veirett over bnr1. Den er inntegnet på kart ihht festekontrakten. Festeren eier veien fra offentlig vei og frem til festetomten, mens bortfester har bruksrett til den. Vedlikeholdet av veien deles etter bruken. Ved salg til andre enn de forkjøpsrett ikke kan gjøres gjeldende overfor, tilfaller veien bortfester, men festetomten har veirett. - Eier av bnr. kan ikke selge eller feste bort andre tomter de første 20 år fra 01.05.2008 før fester av festetomt 1 har inngått avtale med bortfester eller kjøper/ny fester om refusjon av utgifter til strømstolper frem til festetomten.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette