Svært lekker enebolig i attraktive omgivelser på Kolnes - God standard! - Steinkast unna barneskole!

Amundsenskogen 7 D

Primærrom 111 m²
Bruksareal 114 m²
Tomt 264,3 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2013
Prisantydning kr 3 190 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker, nyere enebolig med rolig og attraktiv beliggenhet - Boligen har 3 soverom - Hovedsoverom har en innholdsrik garderobeløsning - Stort fullfliset bad, i tillegg til gjestetoalett like ved stue - Eget vaskerom - Luftig stue med store vindusflater og mye naturlig lys - Lekkert kvalitetskjøkken fra Mobalpa - Praktisk bod like ved kjøkken - Lyse og delikate overflater, med tidløse fargevalg - Solrik hage og terrasse på baksiden av boligen - Romslig og god parkering - Sportsbod like ved gårdsrom - Balansert ventilasjon og varmepumpe - Innlagt fiber og Altibox fra Haugaland kraft - Kun et steinkast unna barneskole! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, soverom x 3 stk, bad og vaskerom. 2. Etasje: Stue/kjøkken, bod og wc. God parkering i eget gårdsrom. Gårdsrommet er lettstelt, og pent opparbeidet med flott belegningsstein. Dette gir et pent førsteinntrykk av eiendommen. Boligen er av nyere dato, og fremstår som lettstelt både utvendig og innvendig. Her kan man flytte rett inn og nyte tilværelsen fra første stund! Luftig og romslig stue med lyse fargevalg, hvittonet parkett på gulv, og listefrie overganger fra tak til vegg. Store vindusflater gir mye naturlig lys, og man har her faktisk gjennomgående naturlig lys fra vinduer på kjøkken og stue. Det er innlagt fiber og Altibox fra Haugaland kraft i boligen. Oppvarming fra varmepumpe. I tillegg er det installert balansert ventilasjon og sentralstøvsuger i boligen. Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Kvalitets innredning fra Mobalpa, med mye lagringsplass. Fronter i pen hvittonet eik. Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Like ved kjøkken har man i tillegg en liten bod, som er meget praktisk å ha i nærheten av nettopp dette rommet. Vegg i vegg med bod, finner man et praktisk gjestetoalett. Meget kjekt med et toalett på denne etasjen, og man slipper i tillegg å måtte la gjestene bruke familiens bad i første etasje. Boligen har tre soverom. Samtlige med pene overflater, parkett på gulv, og god størrelse. Hovedsoverom har i tillegg en stor og lekker garderobeløsning, hvor man uten problemer burde få plass til det man måtte ha av tøy. Utgang fra dette soverommet til gårdsrom. Like ved soverommene i 1. etasjen befinner boligens hovedbad seg. Dette er stort, fullfliset, og har både dusjkabinett og et lite badekar. Stor innredning, med romslige skuffer, og overskap med speilfront og lys. Varmekabler i gulv. Adskilt vaskerom like ved bad. På baksiden av boligen har man et kjekt uteområde. Her er det masse sol. Både terrasse og en flott liten gressplen. Utgang direkte fra stuen, eller opp trapp fra gårdsrom. Lagring i sportsbod ved gårdsrom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boligfelt på Kolnes. Luftig utsyn fra boligens stue utover den rolige og fredelige gaten boligen ligger i. Fra eiendommen opplever man kort avstand til barnehage, kun noen få meter fra skole, idrettsanlegg, golfbane m.m. Perfekt beliggenhet for familier med barn. Rolige og trygge boforhold!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad og varmepumpe i stue. Det er balansert ventilasjon i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 79 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 80 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette