Strøken topp- og endeleilighet med flott sjøutsikt - God standard - Solrik terrasse & god lagringsplass!

Viljarshaugen 9 D

Primærrom 64 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 4593 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2006
Prisantydning kr 1 990 000
Felleskost kr 1 500

Beskrivelse/detaljer

Viljarshaugen 9D har sentral beliggenhet i Haugesund med flott utsikt til Torvastad, sjøen og Karmsundet. Leiligheten ligger på ende, i fri 2. etasje og inneholder gang, bad, 2 soverom, walk-in-closet og åpen kjøkken/stueløsning. Bygget i 2006, videre godt vedlikeholdt holder leiligheten god standard. Innflytningsklart med tidsriktige overflater, helfliset bad og flott kjøkken. Stort lagringsloft og 2 utvendige boder. Utgang fra stue og kjøkken til solrik terrasse med utsikt og sol fra ca. 12:00 - 21/22:00. Velkommen på visning av Viljarshaugen 9D!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Gang, 2 soverom hvor hovedsoverom med walk-in-closet/bod, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Oppgang fra gang til stort lagringsloft med 2,8 m takhøyde på midten. Flott, helfliset bad med grå fliser på gulv og lyse, hvite fliser på vegg. Varmekabler. Hvit baderomsinnredning, speil med belysning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Stort hovedsoverom med god plass til to nattbord, stor dobbeltseng og med walk-in-closet/ekstra bodplass til leiligheten. Luftig stue med 5 vindusflater mot vest og sjøen. Her har en flott utsikt til Karmsundet og rikelig med vindusflater for godt med naturlig lys inn i leiligheten. I stue/kjøkkenløsning har en plass til stort sofahjørne og spisebord på kjøkkenet. Pent kjøkken med eike-fronter og fliser mellom under- og overskap. Kjøkkenet har videre integrert. platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og medfølgende kjøleskap. Utgang fra stue/kjøkken til vestvendt terrasse med utsikt og gode solforhold fra ca. 12:00 - 21/22:00. Tilhørende bod nr. 1: På nordsiden av bygget og som bod nr. 2. Tilhørende bod nr. 2. Mellom byggene i Hansastø, ned trapp, dør til høyre. Inni bygget ligger boden som nr. 1 på venstre side. - Nyere leilighetskompleks og leilighet oppført i 2006. - Sameiet hvor uteområde og fasade fremstår velholdt. - Byggets og leilighetens fasade ble sist malt i 2017. - Det er lagt lik parkett på alle gulv i leiligheten. - Lyse, lette fargevalg på vegger og med kontrastvegg. - Flott, helfliset bad med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. - Nye led-downlights ved speil på bad fra 2017/2018. - Sikringsskap med automatsikringer, innlagt Get tv og internett. - Flott kjøkken med eike-fronter og integrerte hvitevarer.

Beliggenhet

Viljarshaugen har attraktiv og rolig beliggenhet i maritime omgivelser. Leiligheten ligger fint til som endeleilighet med flott utsikt mot Karmsundet, sjøen og over til Torvastad. På terrassen vendt mot vest har en sol fra ca. 12:00 - 21/22:00. Her kan solrike dager nytes med sjøutsikt. Kort gangavstand til butikker og treningssenter. Sykkel/gangavstand inn til Haugesund sentrum og fasiliteter som medfølger. Ligger like utenfor Haugesund sentrum og har kort avstand til de fleste fasiliteter. Knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter).

Adkomst

Fra sentrum, følg Salhusvegen sørover, ta til høyre inn ved Viljarshaugen. Følg veien og ta sving til venstre. En får da Viljarshaugen og denne leiligheten i andre leilighetsrekke på høyre side av veien. Leiligheten ligger som første leilighet i 2. etasje mot nord. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass til leiligheten eller rikelig med parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Skoskap i gang medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette