PORSHOLMEN - Bud ønskes! - Innflytningsklar fritidseiendom - Båt medfølger - Beliggende i fantastiske omgivelser!

Porsholmen 6

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 4526,00 m²
Boligtype Annet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Byggeår 2016
Prisantydning kr 3 490 000

Visning

søndag 9. august 2020 kl. 13.00 til 14.00

Beskrivelse/detaljer

Fritidsbolig over to plan og hems i fantastiske og solrike omgivelser. - Sjøhuset holder gjennomgående høy standard, og fremstår som nytt. Det ble innredet i 2019. - Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Aubo med integrerte hvitevarer. - Romslig loftstue med flott utsikt mot sjø. - Bad med vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. - Soverom + hems for flere sengeplasser. - Båt + stor møbelpakke medfølger. - Fellesareal er per i dag opparbeidet med to sandstrender og terrasse. Det vil bli opparbeidet ytterligere med fellesbygg med utedysj, støpt platting, lekeplass og murer. - Utrigger med to båtplasser vil bli montert. - Kjekke uteareal til hver seksjon på begge sider av sjøhuset.

Innhold / standard

Sjøhuset er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, stue og kjøkken i åpen løsning, bad og innredet rom/ bod. Andre etasje: Stue og soverom. Hems på loft. Sjøhuset har gjennomgående høy standard og ble ferdig innredet februar 2020. Kjøkken/ stue: Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Aubo med integrert kjøleskap med frys, oppvaskmaskin og koketopp. Rommet har en takhøyde på ca. 2,8 meter og fremstår som romslig med godt naturlig lysinnslipp. Det er god plass til både spisebord og sofagruppe. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til bryggen og uteområdet. Det er varmekabler i gulv i stue og kjøkken, samt bad i første etasje. Varmen kan reguleres via Wifi styring. Bad: Flott og moderne baderom med gulvbelegg på gulv og plater på vegg. Badet inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Lyssensor. Kombinert vaskemaskin/ tørketrommel medfølger. Loftstue: Romslig loftstue med plass til flere sittegrupper. Det er innlagt fiber fra Altibox. Fantastisk sjøutsikt fra loftstuen! Soverom: Sjøhuset har ett soverom, samt hems på loft. Soverommet fremstår som romslig, og det er god plass til både dobbeltseng og klesskap. Hemsen på loftet har ikke målbar høyde, men er praktisk innredet med madrasser. Her er det muligheter for flere sengeplasser. Uteområdet: Hver seksjon har egen del av brygge i front, samt terrasse ved entrè. Det er bestilt utrigger til seksjonen, denne er ikke satt opp enda. Utriggeren gir to båtplasser. Fellesareal: Porsholmen blir opparbeidet med et svært flott fellesareal. Det er allerede anordnet to sandstrender og terrasse. Det vil bli bygget et fellesbygg med bod og grovdusj på utsiden for skylling av sand. Støpt platting på 50-70 kvm med tak over. I tillegg vil det bli bygget lekeplass og steinmurer for inndeling av områdene. Fellesområdet blir forøvrig opparbeidet med grus, sand, gummimatter, betong og tre fordelt på de ulike områdene. Diverse: Det blir felles parkeringsplass på Ospøy. Det blir laget 6 båtplasser for gjesteparkering på holmen. Det er mulig å leie fast båtplass på Ospøy for seksjon 6.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Porsholmen mellom Sævik og Salvøy i Veavågen. Det er kort avstand til fastlandet, og kun noen få sekunders tur i båt ut til holmen. Sentrum i Veavågen ligger en drøy kilometer fra Porsholmen med blant annet Coop Prix og andre spisemuligheter. Kavholmen ligger også i kort avstand fra eiendommen. Kavholmen er en svært populær holme for hele familien. Holmen byr på flotte grill- og bademuligheter med sandbunn. Fra Porsholmen er det muligheter for flere aktiviteter på sjøen, for eksempel tubekjøring, kajakk og paddleboard. Lauvesand og "Nymallorca" er strender som ligger i kort avstand fra Porsholmen.

Adkomst

Kjør nedover vea på Austre Veaveg. Ta til venstre inn på Østhusneset og videre til høyre mot Salvøy. Det vil bli anordnet gjesteparkering på gnr. 1 bnr. 36 og gnr. 1 bnr.192 på Ospøy (like over broen).

Parkeringsforhold

Det blir felles parkering på Ospøy for både eiere og gjester.

Oppvarming

Varmekabler i stue/ kjøkken og bad i første etasje. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Følgende møbler og inventar medfølger handelen: - Utemøbler som står ute på bildene (nytt) - Dobbeltseng med sengesett (nytt) - Oppblåsbar seng på loft - Kommode på soverom (ny) - Ny høytrykkspyler (kun brukt til rengjøring på sjøhuset) - Tv- benk (ny) - Vinkelsofa med bord og teppe i loftstue (nytt) - Kombi vask og tørkemaksin (ny) - Spisebord med stoler (nytt) - 2 kg ferske reker og en flaske Champagne ;) Båt: Hobby GRP 14 fot, selvlensende med 40 hk Evinrude. Utrigger av skikkelig kvalitet på begge sider, gangbar (Tria Marina). Kan montere snarest. Det er per dags dato ikke fellesutgifter i sameiet, men det vil trolig bli avtalt en fast sum på et senere tidspunkt til blant annet vedlikehold av fellesareal og oppføring av fellebygg/ bod med dusj. Per dags dato betaler Porsholmen AS forsikring for hvert bygg, og den deles på antall enheter i bygget. Sameiet har vært i dialog med Haubo, og vil muligens engasjere de som forretningsfører.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 87 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 88 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette