Pen leilighet med 3 soverom - Stort allrom med utgang til overbygd terrasse

Spannalia 31

Primærrom 107 m²
Bruksareal 107 m²
Tomt 24709,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2014
Prisantydning kr 2 990 000
Felleskost kr 2 407

Innhold / standard

Stor leilighet i Spannalia med 3 soverom og stort allrom. Romslig og godt utstyrt kjøkken. Fra stuen er det utgang til en stor overbygd terrasse. Leiligheten har separat gjestetoalett og vaskerom. Leiligheten har fasiliteter som innvendig parkering, heis og sykkelparkering. Leiligheten ligger i en høy 1. etasje, med parkeringsanlegg under, og inneholder følgende rom: Gang, soverom, soverom, hovedsoverom, stue/kjøkken, bad, gjestetoalett og vaskerom/bod. Felles sykkelbod på bakkeplan. Egen innvendig parkeringsplass. 1 bod i felles bodanlegg som er merket. Stuen er ekstra god og romslig med åpen løsning til kjøkken. Her er det plass til både stort spisebord og salong. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som ovn, induksjon platetopp og oppvaskmaskin. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 3 soverom i leiligheten. Badet er helfliset og har vegghengt toalett. Leiligheten er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. -Sprinkleranlegg - Balansert ventilasjon - Heis

Beliggenhet

Spannalia For hverdagslogistikken er dette en gunstig plass å bo. Midt mellom Raglamyr og Norheim er det kort vei til 2 store handelssentrum. Det er også dagligvarebutikk i «rusleavstand» fra boligen. Leiligheten har enkel adkomst via heis. Kort vei til skoler, barnehage og idrettsanlegg. Det er blant annet barnehage like ved leilighetene. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter rett i nærheten. Spannevatnet like ved og Norheimskogen byr på flott tur-terreng. Det at leiligheten har adkomst uten trapper gjør at den kan passe uansett alder eller behov. Leiligheten ligger i 1. etasje, men her er det som å bo i en 2. etasje. Under leiligheten er det parkeringsanlegg og boder.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket anlegg i tillegg til gjesteparkering.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 75 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette