SOLFONN: Stor og fin leilighet over 2 plan

Seljestad/Solfonn

Primærrom 94 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 13258 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2009
Prisantydning kr 2 890 000
Felleskost kr 4 269

Beskrivelse/detaljer

- Milevis med oppkjørte skiløyper i alle himmelretninger og opp på høyfjellet, løype direkte fra prosjektet til lysløypa på Korlevoll og til skiskytter stadion på Lontjørn ved normale snømengder. 10 min kjøring til Røldal Skisenter. - Gode utleiemuligheter gjennom Solfonn Booking. - Flotte fellesarealer med resepsjon, bar og flott svømmehall med garderober (dame/herre) med wc og felles badstue i samme bygg. - Leiligheten går over 2 plan og inneholder gang, kjøkken/allrom, 2 soverom, bad og badstu i 3. etasje samt stue i 4. etasje. Bod og parkering i garasjen.

Innhold / standard

Leiligheten har inngang til gang med fliser og varmekabler (ved inngangspartiet), trapp opp til loftsetasjen. Lengre inn i gangen er det parkett og to doble garderobeskap. Det er oppheng for klær i gangen. Bad og badstu. Badet har flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger, dusjkabinett, vegghengt toalett og servant med speil. Spotter i tak. Badstu innenfor. Kjøkken/allrom med spiseplass. Parkett på gulv, blanding av gipsplater og kryssfinèr plater på vegger. Delvis åpen løsning opp til hems/stue. Kjøkkeninnredning med servant nedfelt i laminatbenkeplate, int. induksjon koketopp, int. stekeovn, int. kjøleskap og int. oppvaskmaskin. Panelovn og elektrisk ovn. Lameller i vindu/terrassedør og utgang til terrasse med utsikt. Svært god takhøyde. Stort dobbelt soverom med plass til både dobbelseng og ekstra halvannen seng ved siden av. Ett enkelt og ett dobbelt garderobeskap. Rullegardin i vindu. Ekstra god takhøyde. Gipset og hvitmalte vegger. Parkett. Stort soverom2 i vinkel med plass til køyseng som er halvannen nede og enkel oppe samt en ekstra halvannen seng i tillegg. To doble garderobeskap. Rullegardiner i vinduer. Gipset og hvitmalte vegger. Parkett. Loft: Trapp opp til stor stue med ekstra takhøyde, parkett, dobbelt garderobeskap og opplegg for TV. Plass til to sofagrupper. Spottskinne i tak. Bod ligger i felles bodareal ved garasjen. Parkeringsplass merket med nummeret til leiligheten 316. - Det er gjennomgående god standard med bjørkeparkett på gulv og lyse, malte vegger/kryssfinèr plater på vegg. - Det er fliser og varmekabler på gulv ved inngangen i gangen og på bad. - Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr. - Integrert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. - Opplegg for internett og kabel tv/radio. Tv pakke med 7 kanaler. Dette er likt for alle beboerne og sameiet kan justere tv pakken etter beboernes felles ønske og behov. - Lys med føler for automatisk av/på kontroll i de fleste fellesanleggene som i garasjen og fellesganger. - Seriekoblet brannvarsler er tilknyttet Odda brannvesen. - Sprinkelanlegg.

Beliggenhet

Seljestadområdet er tradisjonelt et av hovedområdene for skiturisme på sør-vestlandet. Her starter milevis med oppkjørte skiløyper i alle himmelretninger. Fra Solfonn går blant annet preparerte løyper bort til lysløypen på Korlevoll og rett opp på høyfjellet. Preparerte løyper også til skiskytterstadion på Lontjørn. Røldal og omegn er meget populært da dette er et av Norges mest snøsikre områder og leilighetsprosjektet ligger kun 10 min. til alpinanlegget i Håradalen. Anlegget har i dag 6 heiser hvorav en er stolheis og den øverste går til 1284 m.o.h. med totalt 15 km med løyper og 12 nedfarter. Her bygges det i disse dager en ny stolheis som skal bli enda lengre enn den som de har og åpner opp nye løypetrasèer. Se www.roldal.com for mer info. Servicetilbudet har også blitt bedre i den senere tid med Røldalsterrassen som tilbyr gode måltider og noe godt å drikke for hytte- / leilighetsfolk. Om sommeren er området et eldorado for turgåere, bærplukkere og for folk som er mer viderekomne som går toppturer eller lengre turer over nasjonalparken - Hardangervidda. Fra Solfonn Fritidsboliger har en et ypperlig startpunkt til den høyeste toppen (1602 m.o.h.) i området, Kyrkjenuten, hvor en kan (under optimale forhold) se helt til Utsira og Stavanger.

Adkomst

Fra vest følger en E134 østover forbi avkjørsel ned til Odda. Når en har passert veistasjonen til Statens Vegvesen på høyre hånd tar en av første vei til høyre mot Solfonn. Man går inn på nedsiden av det nederste bygget, inngang ved siden av garasjeinnkjørselen. Man tar da heisen opp i 3. etasje like innenfor inngangsdøra og velger dør/gang til høyre. Man får da leiligheten på venstre side i enden av gangen. Leiligheten er merket med nummer 316.

Parkeringsforhold

Parkering i innendørs lukket garasjeanlegg på oppmerket plass L220. Garasjeporten er lukket om natten, men beboerne har adgang.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette