NY PRISANTYDNING! TORVASTAD - Innholdsrik enebolig med romslig tomt - Stor garasje/lagerbygning - Flott og fri beliggenhet - Nærhet til barnehage og skole!

Storasundvegen 578

Primærrom 152 m²
Bruksareal 162 m²
Tomt 2689 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1952
Prisantydning kr 2 450 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk enebolig med flott beliggenhet - Tilleggs tomt (Storasundvegen 576) - Romslig tomt! - Stor gårdsplass - Flott modernisert bad (2011) - Stor garasje / lagerhall - Nærhet til skole og barnehage - 4 soverom - 2 bad - Nytt tak lagt (2018)

Innhold / standard

Parker bilen i eiendommens store doble garasje med lagerhall vegg i vegg eller på romslig gårdsrom, og ta deg inn i denne innholdsrike boligen. Tomten ligger flott til, i et rolig området. Her har man nok av boltreplass både utvendig og innvendig, samtidig som eiendommens beliggenhet gjør at man får følelsen av å ligge noe for seg selv. Allikevel bor man i et etablert og populært boligområde, med både skole, barnehage, butikk og bussforbindelse like i nærheten. På eiendommen har man gode sol-forhold, og for den rette kjøper vil denne eiendommen, med dens store garasjehall/lagerhall være en mulighet som ikke dukker opp hver dag. Gangen fører inn til hovedetasjens bad. Dette rommet er ifølge selger modernisert i 2011, og fremstår som meget delikat. Boligen har en romslig stue, med lyse overflater, parkett på gulv og utgang til terrasse. Hovedvarmekilde er varmepumpe. Fra stuen har man en åpen løsning inn mot kjøkkenet. Kjøkkenet har fronter i eik, og integrerte hvitevarer. I loftsetasjen har man bad og tre gode soverom, hvorav hoved-soverommet har nydelig utsikt ut mot Karmsundet. Dette rommet har også en meget flott og praktisk skyvedørsgarderobe. I kjelleren har man god plass for oppbevaring, og utgang til gårdsrom. En romslig og kjekk kjellerstue, og et soverom er også noe av hva underetasjen inneholder. Selger opplyser at det den senere tid blant annet har blitt utført følgende arbeider på huset: - vindu på bad skiftet ut (2018) - Bad i hovedetasje er modernisert (2011) - Drenering er ordnet i nyere tid - Nytt tak er lagt (2018) - Ny varmepumpe kjeller (2018) - Ny varmepumpe hovedetasje (2010) - Ny varmepumpe kjellerstue (2012) - Kontroll av el-anlegg i alle etasjer (2018)

Beliggenhet

Flott og fri beliggenhet på høyde i et etablert boligområde på Litlasund, Torvastad. Her har man Kort avstand til bl.a. barnehage, barneskole, idrettsanlegg med ny flerbrukshall og nytt kultursenter . En kort kjøretur unna har man også dagligvarebutikk. Tomten er stor og usjenert, med meget solrik beliggenhet. Sjøutsikt.

Adkomst

Fra Karmsund bro: ta av til høyre på avkjørsel mot Torvastad, og igjen første til høyre i rundkjøring. Følg deretter Storasundvegen 4 km mot nord, og ta av til venstre ved siste busslomme før svingen ned til Vikjå. Boligen vil da dukke omm som bolig nr 3 på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt og i stor garasje/lagerbygning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, og varmepumper. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen har enkeltminne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette