NY PRIS! Stor og innholdsrik enebolig med stor tomt, flott utsikt- Rolige omgivelser- Garasje, plass til 3 biler

Buvikvegen 29

Primærrom 191 m²
Bruksareal 250 m²
Tomt 876,3 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1985
Prisantydning kr 2 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor enebolig over to etasjer - Usjenert beliggenhet på etablert og rolig boligfelt - Nydelig havutsikt - 5 soverom - 2 bad og vaskerom - Nyere bad i kjelleretasje (2010) - Solrik hage og terrasse - Stor garasje med plass til 3 biler - Asfaltert gårdsrom - Kort avstand til skole, barnehage, idrett og turmuligheter! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: 1. Etasje: Praktisk og innholdsrik enebolig med rolig og familievennlig beliggenhet på Buvikfeltet i Visnes. Eiendommen ligger meget flott til, med svært usjenerte uteområder. Nydelig havutsikt. Boligen har hele 5 soverom, og passer med andre ord perfekt for barnefamilier. 2 bad, et i hver etasje. Bad i kjeller er pusset opp i 2010, og holder god standard. Her er det fliser på vegg og gulv, varmekabler, dusjkabinett og pen baderomsinnredning. Boligen er bygget ut i 2001. Her ble det laget til et stort soverom/stue, med hems. Også gode muligheter for oppbevaring. Romslig stue med utgang til balkong. Fantastisk utsikt! I stuen er det god plass, lyse overflater og en luftig følelse. Man får uten problemer innredet med både tv-krok og spisestue. Praktisk eldre kjøkken like ved stue. Eget vaskerom i kjeller, og boder for oppbevaring. Noe oppgradering/renovering bør påregnes. Godt med parkering i asfaltert gårdsrom og trippel garasje. Flotte uteområder med solrik hage og terrasse. Her er det gressplen, terrasse og diverse beplantning. Utsikt bør oppleves!

Beliggenhet

Flott beliggenhet med nydelig utsikt mot sjø i Visnes. Tomten ligger meget sentralt til på Avaldsnes, med alt av hva man til daglig vil måtte ha behov for, like rundt hjørnet. Her har man barnehage, barneskole og ungdomsskole, i tillegg til turområder, butikk, bank, apotek, frisør og dagligvarebutikker. Kun en kort spasertur unna finner man et av de flotteste idrettsanleggene i Karmøy. Flotte turmuligheter og natur i Visnes. Her finner man også mye interessant historie, fra da Visnes var en sentral aktør innen kobber og gruvedrift.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje med plass til hele tre biler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Frittstående hvitevarer medfølger ikke i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 64 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 65 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette