Innholdsrik enebolig på 259 kvm - 5 soverom, 3 stuer og 2 bad - Parkmessig uteområde - Garasje.

Buvikvegen 34

Primærrom 226 m²
Bruksareal 259 m²
Tomt 898 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1982
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

Innholdsrik enebolig på 259 kvm med flott og familievennlig beliggenhet på Buvikfeltet. Eneboligen ligger fritt og solrikt til med sol på eiendommen hele dagen. Innredet over tre etasjer og inneholder vindfang, gang, verksted-rom med bi-inngang, kjølerom, 2 boder, toalett, vaskerom, 2 bad, 5 soverom, kjøkken, kjellerstue, loftstue og stue. En godt vedlikeholdt eiendom som har blitt betydelig påkostet de siste årene. Nye glasserte panner på tak eneboligen og garasjen, nytt og nydelig bad i hovedetasjen og parkmessig opparbeidet uteområde. Arbeider er utført av firma. Flere rom i eneboligen holder allikevel standard fra byggeår og oppussing her, må påregnes. Velkommen på visning av Buvikvegen 34!

Innhold / standard

1. etasje: Vindfang, mellomgang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Loftsetasjen: Gang, bod, toalett, 2 soverom og loftstue. Underetasjen: Gang, verksted-rom med bi-inngang, kjølerom, bod, vaskerom, bad, kjellerstue og soverom. - Enebolig oppført i 1982 med godt vedlikeholdt fasade. - Uteområde, tak og bad påkostet i senere tid, men flere rom holder allikevel standard fra byggeår. - Det antas att følgende arbeider er utført i perioden 2014-2015 i henhold til tilbud fra Plan Bygg & Vedlikehold AS. På garasje og eneboligen nye taklekter, takpapp, nye aluminiums takrenner og takventilier og nye glasserte panner. Kostnad på arbeid kr. 400.000 i henhold til tilbud. - Bad i 1. etasje ble renovert i 2017-2018 i regi av Norgeshus Karmøy med underleverandører jfr. oversendte kvitteringer. Kostnad jfr. kvitteringer kr. 108,436. - Nydelig bad 1. etasje med belegg på gulv, ny sluk, hvite baderomsplater vegg, downlights i tak, toalett, dusjhjørne med glassdører, hvit baderomsinnredning, sideskap, speil med belysning og mekanisk avtrekk. - Flott, helfliset bad av eldre dato i underetasjen med hvite fliser, dusjhjørne, toalett, hvit innredning, speil og to overskap. - Ordentlig kjøkken fra byggeår, medfølgende komfyr og oppvaskmaskin (ingen garanti). - Det er antas at omfattende arbeid på uteområde er utført i henhold til tilbud fra Skude Mur AS datert 11.12.2017. Kostnad på utført arbeid ca. kr. 500.000. - Nydelig opparbeidet uteområde med belegningsstein og hage med flott beplantning. - På uteområde og jfr. tilbud datert 05.09.2016 og 11.12.2017 inkluderer: Legging av Impala på trapp inngang, inntrinn og opptrinn. Legging av Impala på trapp kjeller, inntrinn og opptrinn. Forblending av murer i innkjørsel, lang vei og reparasjon av hjørne. Forblending av grunn på eneboligen. Forblending av mur, trapp på hytte og reparasjon av skifer rundt hytte. Forblending av sider og topp på mur for hagegjerdet. Fjerning av kantstein, lysgrav forran vinduer og legging av belegningsstein ca. 160 kvm. Bytting av ventiler. - Nyere ytterdør med sidevindu og skiftet 10 vindu/glass i eneboligen i perioden 1997-1999. - Sikringsskap med automatsikringer og hovedsikringer i skru fra byggeår. - Varmtvannstank fra 2016.

Beliggenhet

Buvikvegen 34 har flott og fri beliggenhet på barne- og familievennlig boligfelt i Buvikfeltet. På eiendommen vil en ha sol fra tidlig morgen til langt på kveld. Solen kan nytes på terrasseflater eller i den flotte hagen. Buvikfeltet er et etablert boligområde beliggende ca. 2,5 km ifra sentrum av Avaldsnes hvor det er barnehage, barneskole, lege- og tannlegekontor, samt flere butikker. Midt mellom Avaldsnes og Buvikfeltet finner en Avaldsnes IL med gode fasiliteter.

Adkomst

Følg E134 sørover mot Skudeneshavn. Når en kommer til rundkjøring på Avaldsnes ta vei til høyre. Følg veien ca. 2,5 m minutter vestover og en får Buvikfeltet på venstre side av veien. Hold til høyre opp bakke og følg veien rett frem. Følg veien videre gjennom slakk venstresving. I enden av gaten på venstre side av veien finner en Buvikvegen 34. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsmuligheter i stort gårdsrom eller i garasje.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Åpen peisovn/oljekamin i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr/oppvaskmaskin medfølger i handelen (det gis ingen garanti). - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes ved å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. - Utført arbeid på uteområde, tak og bad går utifra tilbud/kontrakt oversendt av firma. De kvitteringer arvinger har, er gjennomgått, men kostnad på tilbud er høyere enn dokumentasjon på utførte betalinger. Det kan derfor ikke garanteres att alt arbeid presisert i tilbud er utført. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 65 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 66 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette