Selveierleilighet i 4. etasje med stor utvidet terrasse – Heis - God planløsning og romfølelse

Kirkegata 169

Primærrom 50 m²
Bruksareal 52 m²
Tomt 938 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 1987
Prisantydning kr 1 490 000
Felleskost kr 935

Beskrivelse/detaljer

Leiligheten ligger i 4. etasje i Apotekergården i Haugesund sentrum. Terrassen er blitt ekstra romslig etter at den ble utvidet for noen få år siden. Spennende vindusutforming, heis, god planløsning og den store terrassen gjør dette til en sentrumsleilighet litt utenom det vanlige. Bør sees for korrekt inntrykk - velkommen på visning.

Innhold / standard

Stuen har plass til både spisebord og sittegruppe. Spennende vindusutforming som gir godt med naturlig lys inn i leiligheten. Stuen føles romslig og har litt ekstra himling med de høye vinduene. Fra stuen kommer du ut til terrassen som nylig er utvidet og hvor det er plass til sittegruppe og grill. Denne terrassen er virkelig "rosinen" i pølsa. Romslig, med utsikt og godt fra bakkenivå. Kjøkkenet har er godt utnyttet og har rikelig med innredning. Soverommet er av god størrelse og har eget garderoberom. Badet er helfliset og har varmekabler i gulv. Dusjhjørne. I gangen er det praktisk garderobeløsning. Teknisk info om boligen: - Terrassen er for få år siden utvidet i regi av sameiet - Automatsikringer - Porttelefon - Heis - Parkett i alle oppholdsrom utenom bad Boligen har følgende rominndeling: Gang, stue, kjøkken, bad, soverom og garderoberom. 1 bod nede som disponeres sammen med en av naboleilighetene

Beliggenhet

I sentrum av Haugesund noe tilbaketrukket fra sentrumskjernen Her får du virkelig kjenne på fordelene ved å bo nært det aller meste. Her har du hele sentrum som din nabo. Det er kort vei til Haraldsgata og du har enkelt og greit nærhet til alt du skulle ønske deg. Leiligheten ligger i 4. etg og har fra terrassen sikt utover området. Terrassen er vestvendt.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Gateparkering

Oppvarming

Varmekabler på badet. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det opplyses om at takstrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette