Strøken toppleilighet - Oppusset i 2015 med tidsriktige overflater og tiltalende kjøkken - 2 store soverom!

Skjoldavegen 111

Primærrom 74 m²
Bruksareal 74 m²
Tomt 1105 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1958
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

Strøken toppleilighet med attraktiv og sentral beliggenhet på Solvang. Leiligheten ligger fritt til i byggets tredje etasje og inneholder gang, vaskerom med toalett, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Oppusset i 2015 med parkett på gulv, tidsriktige fargevalg, nydelig kjøkken med intg. hvitevarer, 4 nye vinduer og varmepumpe. Utgang fra stue til vestvendt terrasse. Velkommen på visning av Skjoldavegen 111.

Innhold / standard

I toppetasjen og tredje etasje, inneholder: Gang, vaskerom med toalett, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Samme parkett på alle rom gir en god helhet. Romslige rom. Leiligheten ligger fritt til i tredje etasje med mange vindusflater som gir godt med naturlig lys og løfter en allerede god romfølelse. Tiltalende IKEA kjøkkeninnredning med hvite fronter. Tilpasset rommet slik at en får mest mulig benke- og skappplas. Rikelig med integrerte hvitevarer med platetopp, kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og mikro. Bad med lyse overflater, pen baderomsinnredning og dusjkabinett. Vaskerom med toalett, opplegg for vaskemaskin og ny benkeplate/servant. Leiligheten har to gode soverom. Romslig stue med vedovn og nyere varmepumpe. Plass til både sitte- og spisegruppe. Utgang til terrasse. - Tiltalende og innflytningsklar leilighet som ble betydelig oppusset i 2015. - Det er lagt lik hvit-tonet parkett på alle rom i leiligheten som gir en fin helhet. - Leiligheten er tidsriktige innredet med "i vinden" fargevalg på vegger. - Nydelig IKEA kjøkken fra 2015 med hvite fronter og heltre benkeplate som sist ble behandlet i 2019. Integrert komfyr, mikro, oppvaskmaskin, platetopp og kjøl/fryseskap. - I forbindelse med oppussingen ble det satt inn nye innerdører i hele leiligheten. - Vinduer øst fra 1988, to vinduer mot sør fra 2014 og to vinduer mot vest fra 2014. - Kledning på søre-vegg holder sameiet på å skifte, sameiet forventer utskifting på hele fasaden de neste årene. - Sikringsskap med nyere automatsikringer.

Beliggenhet

Skjoldavegen 111 har flott beliggenhet høyt i terrenget, leiligheten ligger fint til i fri 3. etasje. Ligger familiært til. Kort og trygg gangavstand til barnehage, med populære Solvang skole like ved og de videregående skolene i Haugesund innenfor gangavstand. En kan ikke bo så mye mer familievennlig enn dette. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Lett tilgang til turområdene i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gangavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Eller ta en koselig spasertur med familien og mat endene i Skeisvatnet. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Skjoldavegen forbi TITO og passer gangbro over veien. Leiligheten ligger deretter i fjerde bolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass på egen eiendom. Se vedlagt seksjonering i den komplette salgsoppgaven.

Oppvarming

Vedovn (ikke blitt brukt av selger). Varmepumpe fra 2015. Varmeovn på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Ikke aktivt sameie. Felles utv forsikring, hvor regning blir fordelt ved forfall.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 34 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 35 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette