NY PRISANTYDNING! ÅKREHAMN - Flott nyere enebolig med høy standard - 4 soverom - 2 bad - Garasje - Rolig område!

Åkravegen 130

Primærrom 143 m²
Bruksareal 143 m²
Tomt 485 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2015
Prisantydning kr 3 790 000

Visning

26. september 2018 kl. 19:15 til 19:45

Beskrivelse/detaljer

- Lekker enebolig over 2 plan - Garasje - Lettstelt - 4 soverom - 2 bad - 2 stuer - Høy standard - Sentral beliggenhet

Innhold / standard

Enebolig over to etasjer som inneholder: 1. etasje: Garasje, vaskerom, kjøkken/stue, soverom, bad og gang. 2. etasje: 3 soverom, bad, gang, stue, terrasse og utvendig bod. Åkravegen 130 er en bolig av nyere dato, og holder meget høy standard. Her kan man blant annet nevne: - Balansert ventilasjon - Sentral støvsuger - Altibox - Flott kjøkken fra Nordsjø/Tvis - 2 flotte bad med fliser på gulv og vegg. Boligen har både dusj og badekar. - Herlig takhøyde i 2. etasje, med store vindusflater som gir gjennomgående naturlig lys i boligen. - Praktisk vaskerom med direkte utgang til lukket garasje. - lyse og pene overflater, med lys hvittonet parkett. - Helsparklede og listefrie tak - Nymalt utvendig 2016 - Isolert bod på terrasse i 2. etasje. Praktisk for oppbevaring av hagemøbler.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et rolig og sentralt område i Åkrehamn. Her har man nærhet til det meste man måtte ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

Adkomst

Sving av østover i lyskrysset like ved Skudenes & Aakra Sparebank, og følg vegen videre forbi Grindhaug skole. Når vegen deler seg holder man til høyre, og svinger så av første til venstre. Åkravegen 130 vil da komme som bolig nr. 3 på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje, eller på romslig gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad, vaskerom og yttergang første etasje. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette