Skeisvann - Attraktiv 4-roms endeleilighet med gjennomgående god standard. 3 soverom.

Stordgata 4 D

Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 16237 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1960
Prisantydning kr 1 690 000
Andel fellesgjeld kr 152 340
Totalpris kr 1 842 340
Felleskost kr 4 188

Innhold / standard

Meget pen og praktisk 4-roms endeleilighet med optimal beliggenhet i 3. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 3 gode soverom hvorav hovedsoverom med rikelig av skapplass. Utvidet fliselagt bad med varmekabler. Dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin - tørketrommel. Åpen stue - kjøkkenløsning. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Flott peisovn. Praktisk plassbygget bokhylle i endeveggen. Utgang til vestvendt solrik balkong. Kjøkken med tidsriktig Alno kjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap - fryseboks. I tillegg er det 3 kjellerboder.

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Skeisvann som byr på flotte turområder rundt vangen, idrettsparken, skoler, nærbutikk. Kort avstand til Djupadalen og sentrum.

Adkomst

Følg Rogalandsgata nordover. Like etter Skeisvang skole tar du inn Bråvallagata. Ta så til høyre inn Stordgata mot Djervhallen. Stordgata 4 ligger da som første blokk på venstre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Det var ekstra ordinær generalforsamling i borettslaget den 21.03.2018 med forlag fra styre om rehabilitering fasade og innglassing terrasse. Forslag ble nedstemt i borettslaget. Det må allikevel påregnes rehabilitering av fasade og en økning av dagens felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Total kr 7 923

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette