BUD! Flott og innholdsrik familiebolig med solrik beliggenhet på Storasundfeltet - 5 soverom og 2 bad - Dobbel garasje!

Stølsvegen 32

Primærrom 197 m²
Bruksareal 228 m²
Tomt 868 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1976
Prisantydning kr 3 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: gang, bad, vaskerom, stue, soverom x3, tv-stue og 3 innvendige boder. 1. Etasje: Gang, bad, stue/kjøkken og soverom x2. Parker bilen i dobbel garasje eller asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne flotte og svært innholdsrike familieboligen. Boligen er innredet over to etasjer. Det er her lyse, lette og tidløse fargevalg boligen gjennom. Man flytter rett inn i en lekker og flott enebolig, uten å måtte ta tak i noe som helst! Det første man møter er en lys og pen gang hvor yttertøy henges fra seg i en stor skydedørsgarderobe med speilfront. I hovedetasjen er det utstrakt bruk av parkett i de fleste rom, og fliser på bad. Her har man to soverom, hvor av barne-soverom per i dag er i bruk som garderobe. Hoved-soverom av god størrelse, med utgang til luftebalkong. Begge disse rommene fremstår som lyse og pene. Igjen har man brukt tidløse og delikate fargevalg. Nytt sikringsskap i 2017. Like ved soverommene i denne etasjen har man et stort full-fliset baderom. Dusjkabinett, vegghengt wc, og praktisk innredning med stor speilfront. Godt med naturlig lys fra to vinduer. Stuen i huset er diger, og har åpen løsning inn mot hjertet i huset, nemlig kjøkkenet! Det er her satt inn et rålekkert Svane kjøkken i 2012. Her snakker man kvalitet hele veien! Integrerte hvitevarer, stilige fronter på innredning, god arbeidsflate på kjøkkenbenk, mye oppbevaaringsplass og spotter i tak. God plass til spisebord like ved kjøkken. Stuen ellers er delt opp i flere soner. En romslig tv-krok med flotte fargevalg, parkett på gulv og spotter i tak. stedbygd tv-benk medfølger handelen. Stuen føles luftig og behagelig å oppholde seg i, dette på grunn av de store vindusflatene mot sør. Her er det også utgang til eiendommens terrasse og hage-område. Gode muligheter for plass til flere sittegrupper. I stuen er det oppvarming fra varmepumpe og ildsted. Full bad like ved soverom i kjelleretasjen. Her er det baderomsseksjon med servant, dusj og wc. Flere kjekke soverom og en stor kjellerstue med utgang til terrasse. Kjellerstuen opplyses av selger å være pusset opp i 2017, og det ble samtidig lagt nye laminatgulv i flere rom i kjelleretasjen + trapp. Stort og praktisk vaskerom med et hav av muligheter for å oppbevare yttertøy og annet. Egen biinngang like ved. Uteområdene er noe av det som virkelig skiller denne eiendommen fra alt annet på Storasundfeltet. Her har man rikelig med plass, store terrasseområder (totalt godt over 100 kvm), lettstelt og praktisk gressplen og ellers diverse beplantning. Tomten ligger litt høyere enn alt annet i forkat av boligen, hvilket gir en luftig "feeling". Ellers fremstår alt som godt vedlikeholdt og opparbeidet. Ingen gjennomgangstrafikk forbi innkjørsel. Gode parkeringsmuligheter i romslig asfaltert gårdsrom, og dobbel garasje. Massevis av lagringsmuligheter i stor bod ute, og flere boder inne.

Beliggenhet

Fin beliggenhet i meget rolige og populære omgivelser på Storasundfeltet på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehage, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje eller asfaltert gårdsrom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr i begge etasjer, varmepumpe i stue og varmekabler på bad, gang/bi-inngang og kjellerstue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette