Hordaplass borettslag - leilighet i 1 etg med ettermiddagssol på terrassen.

Rogalandgata 180

Primærrom 58 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 4607,62 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 2005
Prisantydning kr 840 000
Andel fellesgjeld kr 393 710
Totalpris kr 1 233 710
Felleskost kr 5 742

Innhold / standard

1 etg: gang, kjøkken og stue med utgang til solrik terrasse, bad og soverom. Bod Felles dagligstue med de andre beboerne, samt mulighet for å leie seg gjesteleilighet. Leiligheten holder original standard med malte vegger og belegg på gulv. Hvit kjøkkeninnredning.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet ved Skeisvann. Området byr på flotte turområder i Haraldsvang, Djupadalen m.m. Busstopp like utenfor bygget. Flere matbutikker i nærområdet. Kort rusletur til sentrum.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du nordover i Rogalandgata. I bunnen av bakken tar du så inn til venstre og du har bygget på høyre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Evt hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette