NY PRIS! Lekker leilighet med sentral beliggenhet - Nydelig sjøutsikt - Alt på et plan - Heis - Garasjeanlegg!

Strandavegen 25 D

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 990 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2003
Prisantydning kr 2 840 000
Felleskost kr 1 500

Beskrivelse/detaljer

- Stor og lekker leilighet med flott beliggenhet - Alt på en etasje - Heis - Stort fullfliset bad, og eget vaskerom - Romslig stue og kjøkken - Nydelig utsikt - Egen terrasse mot Vest - God standard - Parkering i garasjeanlegg - Sentral og attraktiv beliggenhet - Gangavstand til det aller meste! Leiligheten bør besiktiges for korrekt inntrykk. Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x 2 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Lekker leilighet beliggende i fantastisk flotte maritime omgivelser sentralt i Åkrehamn. Her ligger alt til rette for at man kan nyte en lettstelt tilværelse, i en leilighet hvor roen virkelig senkes. Følg med på yrende båtliv, og følg med på hva som skjer på havet fra egen stue og terrasse. Virkelig en beliggenhet som bør oppleves for korrekt inntrykk. Man har trappefri adkomst til leiligheten via heis. Her har man alt på et plan. Heisen går helt ned til kjelleretasjen og garasjeanlegget. I garasjeanlegget har man en fast parkeringsplass, og en romslig sportsbod for oppbevaring. Leiligheten har to soverom, begge med lyse overflater og parkett på gulv. Hovedsoverom har godt med plass for oppbevaring i praktisk skyvedørsgarderobe. Badet er av god størrelse, med fliser på både gulv og vegg. Tidløst fargevalg på fliser. Dusjkabinett og varme i gulv. Meget stor baderomsinnredning, hvor man får plass til absolutt alt av hva man måtte ha behov for å ha liggende på badet. Eget vaskerom vegg-i-vegg med bad. Vaskerom fungerer som kombinert vaskerom/bod, slik at man også har mulighet for lagring av ting og tang også inne i leilighetens fire vegger. Stor stue med åpen løsning inn mot kjøkken. I stuen er det parkett på gulv. Selger har valgt å legge teppe oppå parkett for en lunere følelse, men dette teppet er kun lagt løst oppå. Kan lett fjernes. Stuen er stor nok til å romme flere salonger og tv-krok. Fantastisk flott utsikt ut mot koselig båthavn fra dette rommet. Bør oppleves! Her senker man virkelig skuldrene, og nyter tilværelse i egen leilighet. Praktisk kjøkken med nyere fronter. Hvitevarer medfølger handelen. På kjøkkenet er det parkett på gulv, plass til kjøkkenbord, og utgang til terrasse med nydelig utsikt.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et rolig og sentralt område i Åkrehamn, like i sjøkanten. Følg det yrende livet i småbåthavnen fra stuen og terrasse. Her senker man virkelig skuldrene! Man har nærhet til det meste man måtte ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Garasjeanlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Lysekrone og lampettene i stue montert på vegg medfølger ikke. Konferer megler ved spørsmål. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 71 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 72 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette