BUD FORELIGGER! Stor og innholdsrik enebolig på stor tomt - Fantastisk utsikt - Ingen innsyn - 2 garasjer- Solrikt!

Syrevågvegen 34

Primærrom 241 m²
Bruksareal 241 m²
Tomt 2578,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1978
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig over tre etasjer - Rolig og familievennlig beliggenhet - Boligen ligger på et høydedrag med fantastisk utsikt, og svært begrenset innsyn - Meget stor tomt på ca 2,5 mål - Flere soverom, stuer og bad - 2 garasjer og boder - Anneks - Solrike uteområder med store terrasseområder og hage - Basseng - Innholdsrik eiendom! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Stor og innholdsrik enebolig med flott og rolig beliggenhet. Boligen ligger meget flott til på et høydedrag, med fantastisk utsikt, og minimalt med innsyn. I hovedsak store og flotte rom, lyse overflater, og utstrakt bruk av laminat på gulv. Enorm stue og kjøkken, med kjekk kjellerstue i første etasje. Soverom i alle etasjer. Kjøkkenet har meget god lagringsplass, nye gulv og god plass til spisebord. Stuen er delt inn i to soner, med utgang til terrasse. Her er det laminatgulv og oppvarming fra flott vedfyr. Varmepumpe i to av etasjene. Anneks med kjekt disponibelt rom som har vært i bruk som atelier. Stor bod under annekset. Skjermede og solrike uteområder. Her har man basseng, terrasseområder, gressplen og flotte skiferbelagte områder. En frittliggende garasje, i tillegg til en enkel garasje i flukt med boligen.

Beliggenhet

Rolig og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje og enkel garasje i flukt med boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Ilfg selger fikk de lekkasje i en kobling bak dusjkabinett når trykket ble tatt av, er koblet bort. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger for lloftsetasjen. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 75 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette