Snik: Fin boligtomt i landlige omgivelser

Snikvegen 258

Tomt 1053,7 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 692 500

Beskrivelse/detaljer

Dette er en naturtomt hvor det står oppført en tidligere hytte som nå er til nedfalls. Tomten ligger i område for LNF, men kommunen har innvilget dispenasjon for å føre opp en enebolig på tomten. Dokumenter angående dette kan fås hos megler. Det er mulig å koble seg på privat avløp som ligger på tomten. Det ligger kommunalt vann rett over veien. De 2 boligene eiendommen grenser til har flott utsikt ut over sjøen. På Snik bor du i et landlig landskap og med mye uberørt natur i dine nærmeste omgivelser. Det er behagelige avstander til nærmeste butikk (ca. 4 minutter kjøring) og til handelssentrum på Norheim(ca. 10 minutter kjøring). Tomten kan fritt besiktiges og ønskes det mer utfyllende informasjon er det bare til å ta kontakt.

Adkomst

Fra Vormedal kjør mot Snik og følg veien i ca. 4 minutter. Naboeiendommen har husnummer 260 og tomten ligger mellom 2 andre eneboliger.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette