SALVØY/ VEAVÅGEN - Enebolig med stor tomt (1619,8 kvm) og flott utsikt mot sjø - 4 soverom - Kjekt uteareal!

Vestvegen 7

Primærrom 152 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 1619,80 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Prisantydning kr 2 490 000

Innhold / standard

Enebolig over to plan samt grovkjeller. Første etasje: Gang, to soverom, bad/ vaskerom, stue, kjøkken/ allrom og gjestetoalett. Loftsetasje: Gang samt to soverom, hvor det ene soverommet har inngang til kjekke garderobe. I 2000 ble boligen bygget til med større kjøkken, inngangsparti, soverom og bad/ vaskerom. I forbindelse med dette ble det gjort en del oppgradering av den opprinnelige delen, blant annet: - Nytt trepanel, etterisolering, vinduer og ytterdører. - Taktekket av skifer ble demontert og remontert med nye sutaksplater, lekter og innfestning. - Innvendig ble røropplegg og el. opplegg fornyet. - Gulvoverflater, innvendige dører og himling ble fornyet i hovedetasjen. Deler av loftet har overflater fra byggeår. - Det er bygget ny terrasse i hagen, samt ny utvendig bod/ lekehytte. - Det vil bli byttet to vinduer i stuen i løpet av den nærmeste tiden.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Salvøy i Veavågen. Salvøy er et idyllisk område som kan by på aktiviteter for hele familien. Blant annet finner man badeplassen "Lauvikje" med hvit sandstrand og terrasse på Salvøy. Det blir her arrangert flere sosiale arrangement i løpet av året. Like ved Lauvikje finnes også en kjekk fotballøkke, samt lekeplass lenger nede i veien. Salvøy byr også på turløyper. Salvøy ligger kun få minutter unna barnehage, Veavågen Skole, nærbutikker, frisør, bank mm. Ca. 4 km unna ligger Danielsen Ungdomsskole, sykehjem, Karmøy Storsenter og diverse butikker.

Adkomst

Ta over Salvøybroen og følg veien noen hundre meter. Eiendommen vil da komme på venstre side av veien, like ved "krysset" i Vestvegen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Peis i stuen og varmekabler på bad/ vaskerom. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. Lysekroner i boligen medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 62 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 63 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette