Enebolig med herlig utsikt til Førresfjorden – 2 stuer, 4 soverom, 2 bad og romslig garasje

Lønnavegen 10

Primærrom 186 m²
Bruksareal 232 m²
Tomt 709,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1958
Prisantydning kr 3 890 000

Beskrivelse/detaljer

Lønnavegen 10 ligger litt «på landet» og har utsikt til Førresfjorden. I fredelige og landlige omgivelser, men samtidig sentralt. Boligen ble renovert/påbygget i 2005 og har gode kvaliteter og materialvalg. Med denne landlige beliggenheten kan du virkelige finne roen samtidig som du kun er 6 km fra handelssentrum på Raglamyr. Med andre ord; her får du i pose og sekk. Boligen har flere gode oppholdsrom, garasje og god plass til parkering i det asfalterte gårdstunet.

Innhold / standard

Stuen er litt av et syn og du har et fantastisk utsyn og utsikt. Høy himling, imponerende takhøyde og vinduer helt ned til gulvet. Fra dette rommet, som blir ditt hoved oppholdsrom, nyter du utsikten og omgivelsene aller best. God plass til spisebord og eget hjørne til TV og sofaen. Stuen fremstår i lyse, behagelige og duse farger. Fra stuen er det utgang til terrassen. Ildstedet i stuen er som et flott møbel og et syn i seg selv. Kjøkkenet har solid Sigdal kjøkkeninnredning med kjøkkenøy. Det er integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det fliser som er lette å rengjøre. I dette rommet er det plass til langt spisebord. Hovedsoverommet har direkte adkomst og ligger vegg-i-vegg med badet. Badet er stort, helfliset, med stort dusjhjørne og har vegghengt toalett. Boligen har totalt 4 soverom. Felles for soverommene er at alle er av god størrelse og spesielt et av de er størrelsesmessig mer som en stue. Den nyeste delen, som er fra 2011, har blant annet stort bad, loftstue og 2 soverom. Loftstuen er et fint ekstra oppholdssted enten for de minste eller tilfluktssted for de voksne. Også dette badet er helfliset. Stort dusjhjørne, vegghengt toalett og stor baderomsinnredning. Et fint rom. Garasjen er svært romslig og passer fint til den som ønsker å bruke over gjennomsnittet mye tid der inne. Boligen har utpreget bruk av downlightsbelysning i de fleste rom.

Beliggenhet

Røyksund/Mykje Lønnavegen 10 ligger litt «på landet» og har utsikt til Førresfjorden. I fredelige og landlige omgivelser, men samtidig kort vei til både Raglamyr og Norheim. Det er ca. 6 km til Norheim og muligens noe kortere vei til Raglamyr.

Adkomst

Fra Kolnes/Aksnes kjør Spannavegen i retning Røyksund. Etter et lite stykke tar du inn til Liastien/Lønnavegen og du ser boligen. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Det er parkering i garasje i tillegg til at det er god plass til parkering i det asfalterte gårdstunet.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 97 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 98 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette