Skudeneshavn - Halvpart av tomannsbolig over to plan- God standard - Tre soverom - To stuer - Sjøutsikt!

Kaigata 68

Primærrom 89 m²
Bruksareal 100 m²
Tomt 650,6 m²
Boligtype HorisontaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1958
Prisantydning kr 2 150 000

Innhold / standard

Horisontaldelt tomannsbolig over to plan. Leiligheten inneholder felles trappegang, entre/ gang, to soverom, bod, bad, samt stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse. Loftsetasjen inneholder soverom, samt loftstue. Bod i underetasjen. Leiligheten var nyoppusset i 2015. Kjøkken: Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Svane med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen. Stue: Stuen har store vinduer som gir godt med lys inn i leiligheten. Utgang til kjekk terrasse med utsikt til sjøen. Det er god plass til både spisebord og sofa- avdeling i stuen. Fra stuen går det trapp opp til en romslig loftstue. Soverom: Leiligheten har i dag tre romslige soverom. To av soverommene er i hovedetasjen og disponeres i dag som hovedsoverom og walk- in garderobe. Soverom nummer tre finnes i loftsetasjen. Dagens eier har valgt å fjerne ene veggen i loftstuen, men her var det tidligere ett fjerde soverom. Foruten om bad, har leiligheten parkett på gulv og panel på vegger. Bad: Flott bad med fliser på gulv og plater på vegg. Badet inneholder vask i seksjon, vegghengt toalett, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Skudeneshavn med kort avstand til blant annet matvarebutikker, skoler, spisesteder og Søragadå.

Adkomst

Kjør nesten til endes av FV 47, og eiendommen ligger inn til venstre like ved kaien.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

I følge selger er det ikke et aktivt sameie. Men felles bygningsforsikring har blitt betalt av nabo og denne seksjon har ved forespørsel betalt inn andel til nabos konto mot faktura. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 53 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 54 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette