VISNINGSHELG! Grinde – Ærverdig enebolig med stor tomt – 5 soverom – Undertak utbedret 2014

Grindafjordvegen 140

Primærrom 141 m²
Bruksareal 165 m²
Tomt 3833 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1917
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

Dette er en ærverdig enebolig beliggende i Grinde med skole og Idrettsanlegg rett i nærheten. 5 soverom, 2 stuer og mye boltreplass og plass til fritidsaktiviteter og hobbyer på den store tomten. Boligen ble vesentlig oppgradert ca. 1980 med ny kledning og vinduer, alt i opprinnelig stil. I 2014 ble undertaket utbedret, ny garasje/carport i 2012 og kjøkken fra 2013.

Innhold / standard

Boligen har to stuer. Gjennomgående er den gode takhøyden. Kjøkkenet har IKEA innredning fra 2013 med integrert oppvaskmaskin. Klassisk innredning med profilerte og kjøkkenet står i stil med huset. Frittstående kjøleskap og komfyr blir stående. Det er hele 5 soverom og samtlige er i overetasjen. Badet er utstyrt med dusjkabinett og nyere baderomsinnredning. Det er belegg på gulv og plater på vegger. Fra badet er det adkomst til en bod. Ute er det det bygget en garasje og carport i 2012. Teknisk info om boligen: - Boligen ble vesentlig oppgradert i ca. 1980 med vinduer og kledning. - Undertak utbedret ca. 2014. - Elektrisk åpner til garasje som ble bygget i 2012. - Det er ikke innlagt TV, men selger opplyser om at det skal være mulig å få inn Haugaland kraft (Altibox) i luftlinje. Konferer Haugaland kraft om dette. Boligen har følgende rominndeling: 1. etasje: 2 stuer, kjøkken, bod, bad og gang. 2. etasje: 5 soverom og gang. Kjeller er ikke innredet.

Beliggenhet

Grinde - like ved barneskolen og idrettsanlegget. Boligen ligger sentralt i Grinde ca. 100 meter fra område med Grinde skole og Skjold IL idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus. Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Få minutter unna har du Stemnestaden hvor det er bademuligheter og fin samlingsplass for familien. Ca. 1 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. 11 km til Raglamyr. Eiendommen har meget gode solforhold.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

God plass til parkering i gårdstunet i tillegg til garasje og carport.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette