VISNINGSHELG! - Sjarmerende enebolig med landlig beliggenhet - 4 soverom - Stort planert tun og god parkering

Ålfjordvegen 1227

Primærrom 122 m²
Bruksareal 199 m²
Tomt 1900 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1952
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

Enebolig i landlige omgivelser som er betydelig påkostet de siste årene. Boligen har 4 soverom og stort nyere kjøkken. Nye klassiske vinduer i 1. og 2. etasje. Kjelleren er ikke innredet, men har stort areal. Mulighet for å leie båtplass like i nærheten og eiendommens nærområde byr på flott natur og har felles badestrand.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Gang, stor stue, kjøkken, bad og soverom. Overetasjen: 2 soverom, hovedsoverom, gang, toalett, bod og lagringsplass i knevegger. Kjeller: Vaskekjeller og disponible rom. Ute er det garasje. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er av god størrelse. Fra stuen er det utgang til stor terrasse som var ny for ca. 2 år siden. Standarden i boligen er god. Kjøkkenet er av god størrelse og av nyere dato. Sort høyglans utførelse og rikelig med skap -og benkeplass. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 4 soverom i boligen, 3 i overetasjen og 1 nede. Badet er utstyrt med enkel baderomsinnredning og dusjkabinett. Belegg på gulv og plater på vegg. Det er WC i overetasjen. Verdt å nevne om boligen: - Nye vinduer i både hovedetasje og overetasje - Ny terrasse - Stort opparbeidet gårdstun

Beliggenhet

Våga i Sveio Eiendommen ligger nær Ålfjorden med fiskemuligheter. Like i nærheten er det felles badeplass og strand. Det er mulighet for å leie båtplass. Landlig beliggenhet med ca. 10 minutters kjøretur til Sveio og litt over 15 minutters kjøretur til Aksdal.

Adkomst

Fra Haugesund/Sveio kjør ta til Våga ta til venstre inn mot Våga. Kjør mot Flatnes. Etter at du har kommet ned til sjøen og naustbebyggelse følg veien et kort stykke. Du får boligen på din venstre hånd. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Enkel garasje. God plass å parkere på baksiden av huset.

Oppvarming

Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er mulighet for å leie båtplass i Kvalvågnes for 3.500,- i året. Kontaktperson er Erling Halleraker med telefonnummer 90052586 - Lampe i gang medfølger ikke. - Felles badeplass på Flatnes. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette