Førre - 4-roms leilighet med store og gode rom - God standard (2013) - Stor privat garasje med bod

Rindane 67

Primærrom 91 m²
Bruksareal 139 m²
Tomt 2116,2 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 2013
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 1 500

Beskrivelse/detaljer

Innholdsrik leilighet med 3 soverom og stor stue med åpen løsning til kjøkken. Fra stuen er det utgang til overbygd terrasse. Leiligheten har nyere standard fra 2013. Kjøkkenet er i tidsriktig standard med integrert ovn, platetopp og oppvaskmaskin. Badet har fliser på gulv med varme og egen "sone" til klesvask. Leiligheten har 3 soverom hvorav det ene nå er brukt til bibliotek. Det medfølger stor egen garasje hvor det er bod og plass til 2 biler. Dette er et barne -og familievennlig område med trygg vei til barnehager, skoler og butikk. Ønsker du å "lufte vette" er det kort vei opp til Helgelandsfjellet hvor det er imponerende utsikt. Kort vei til Raglamyr og Aksdal.

Innhold / standard

Leiligheten inneholder: Entrè/gang,hovedsoverom, soverom(brukt som bibliotek), soverom, bad og stue/kjøkken. S-rom: Bod Garasje (plass til 2 bilder etter hverandre) med portåpner og sportsbod i underetasjen. Stor og romslig stue. Det er montert varmepumpe i stuen. Fra stuen ved kjøkkenet er det utgang til terrasse. Terrassen ligger høyt i terrenget og har fri sikt utover området. Her er det god plass til utemøbler. Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Stilig kjøkken med integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Badet har fliser på gulv med varmekabler, vegghengt toalett og dusjhjørne. Det er opplegg til vaskemaskin, utslagsvask og sluk. Leiligheten holder en god standard (2013) og har lys parkett på samtlige oppholdsrom. Leiligheten har totalt 3 soverom. Innvendig bod hvor det er sentralstøvsuger og balansert ventilasjon. I tillegg til denne boden er det også en bod nede ved garasjen. Det er lagt inn Altibox fra Haugaland kraft.

Beliggenhet

Rindane/Førresdalen Kort avstand til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Sysco Arena. Med andre ord; et bredt fritidstilbud for alle aldre. I samme området har du stort lysløypenett. Coop Extra dagligvarebutikk er en kort gåtur unna. I samme bygg er det også apotek. I nærområdet er det lekeplass for barna, fotball-løkke og tennisbane. Populært og veletablert boligfelt med folk i alle aldre. Det er ca. 6 km til handelssentrum på Raglamyr og ca. 4 km til Aksdal.

Adkomst

Fra Aksdal mot Haugesund, ta til høyre før tunellen i Førre. Ta så til høyre igjen og du får leilighetsbygget på din venstre side. Leiligheten ligger i en høy 1. etasje og er merket med "til salgs". Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i stor garasje hvor det er plass til 2 biler parkert etter hverandre. Ellers er det gjesteparkering.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Det er gasspeis i stue, men denne har ikke vært i bruk den siste tiden og er koblet fra. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - I månedlige felleskostnader inngår felles bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, avsetning vedlikeholdsfond og forretningsførsel.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette