STORDALSVANNET: En ny hytte og en eldre hytte med naust + ca. 67m strandlinje til vannet

Flåtevegen 162 og 164

Primærrom 45 m²
Bruksareal 47 m²
Tomt 2009 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 2012
Prisantydning kr 1 900 000

Beskrivelse/detaljer

- NY PRIS! - Strandlinje til Stordalsvannet på ca 67 m. på eget bruksnummer 64/2. Ca. 250 kvm. tomt til vannet og hytteeiendommen 65/4 er hele 1759 kvm. OBS: fotografen har tegnet inn litt for lite strandlinje. Se vedlegg i salgsoppgaven. - Medfølger båt (glassfiber) samt stiger og plenklipper. - En eldre hytte med 2 soverom og naust i kjelleren. - En ubrukt hytte fra 2012 med ett soverom. - Nydelig utsiktseiendom i landlige omgivelser.

Innhold / standard

Flåtevegen164 - Bygget i 2012: BRA 47 kvm. P.rom 45 kvm. og bruttoareal 52 kvm. Støpt såle, reisverk i tre og betongpanner på tak. Liggende hvitmalt kledning. Hytta er svært lite brukt siden den var bygget. Inngang til vindfang med parkett på gulv, malte panelplater på vegger. Gang med stige opp til hems. Hemsen har lav takhøyde, heltre gulv og vindu. Stue/kjøkken med åpen løsning. Parkett på gulv, kjøkkeninnredning med laminatbenkeplate med nedfelt vask, og innbygde hvitevarer som induksjon koketopp og komfyr. Det er pipe, men ikke montert ovn. Terrasse ut til singlet platting. Bod med trykkpumpe for borehullet, strømskap, rør-i-rør skap, sluk, vvb, belegg på gulv og panelte vegger. 2 soverom med parkett på gulv, malte og panelte vegger. Bad med dusjhjørne, baderomsplater på vegger, belegg og varmekabler på gulv, servant med dobbeltunderskap, wc og FiboTrespoplater på vegger. Egen ny septiktank til den nye hytta. Denne er plassert rett på utsiden av tomtegrensa. Selger var selv eier av gården da septiktanken ble plassert der. Gården er siden solgt. Flåtevegen 162 – ukjent byggeår anslått til ca 1920. BRA 87 kvm. Prom. 33 kvm. Bruttoareal 94 kvm. Liggende trekledning og metallplater på tak. 1. etg.: Ny ytterdør til hovedinngangen med tak over inngangspartiet og lun uteplass. Inngang til vindfang med belegg på gulv og panelte vegger. Bad med belegg på gulv, dusjkabinett/hjørne og servant. Kjøkken med belegg på gulv, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate, eldre heltre kjøkkeninnredning og komfyr. Stue med heltre gulv, panelovn, hvitbeiset panel i vegger og tak. Soverom med panelovn, heltre gulv, panelte vegger og tak. Stort lagerrom med støpt gulv og stige til hems med mer lagringsplass. Kjeller: Naustrom med dobbel lemdør i kjelleren + sidedørsinngang. Støpt gulv og vegger, isolasjon og asfaltplater i taket. Støpt septiktank i kjelleretasjen i følge eier. Megler fant ikke adkomst til denne på befaring. Det kan virke som om et rom er igjenstøpt Nytt strømskap. Flåtevegen 162 er et renoveringsobjekt. Enkel standard. Flåtevegen 164 fremstår som ubrukt siden byggeåret. I følge takstmannen fremstår bygget som "godt bygget" og "det er ingen vesentlige anmerkninger" i tilstandsrapporten.

Beliggenhet

Flåte ligger på sørsiden av Stordalsvatnet. Tunet ligger ca 4 km etter at en har tatt av fra E134 langs kommunal vei rundt Frette på østsiden av vannet. Det er ca 2 mil til Enge barne- og ungdomskole. Flott utgangspunkt for å utforske Etnefjellene og for bading og fisking i Stordalsvannet.

Adkomst

Ta av fra E134 ved Frette øst for Kyrping. Når en ankommer kapellet på Frette holder en til høyre og følger veien til en får hyttene på venstre hånd.

Parkeringsforhold

På egne tomter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Selger av denne eiendommen var tidligere eier av gården som grenser til eiendommen i sørvest. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Medfølger stiger, plenklipper og båt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Kart

Del dette