NY PRIS OG VISNING! Tiltalende og strøken leilighet på Torvastad- 2 soverom- Leiligheten er nyoppusset!

Bjørgevegen 115 B

Primærrom 72 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 9345 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2006
Prisantydning kr 1 550 000
Felleskost kr 1 000

Beskrivelse/detaljer

- Strøken og nyoppusset leilighet med kjekk beliggenhet på Storasund feltet - Leiligheten har livsløpsstandard - Tidsriktige fargevalg og malte overflater. Ny flott laminat på de fleste gulv - Kjekk uteplass med inngjerdet terrasse - Leiligheten har en svært sentral beliggenhet, med gangavstand til alle fasiliteter på Torvastad - Her har man gangavstand til barnehage, skole, idrett og dagligvarehandel - Gode parkeringsmuligheter på fast biloppstillingsplass og gjesteparkering

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: 1. Etasje: Vindfang, gang, soverom x2, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Parker like utenfor leiligheten, og ta deg videre inn i denne strøkne leiligheten i første etasje. Leiligheten har trappefri adkomst. Solrik terrasse like ved inngangsparti, med utgang fra kjøkken/stue. Her har det blitt satt opp et flott rekkverk, som gir et godt helhetsinntrykk av leiligheten, i tillegg til å skape en noe mer privat følelse. Det er nye gulv i stort sett alle rom i leiligheten. Flott en-stavs gråtonet laminat. Nye lister mot gulv i matchende fargenyanser. Slitesterkt gulv. Det første som møter en i Bjørgevegen 115 B er vindfang med dør inn til en stor gang. I vindfanget er det fliser på gulv. Stor stue med åpen løsning inn til kjøkken. Kjøkkenet er praktisk, med mye oppbevaringsplass. Hvite fronter på kjøkkeninnredningen, med stilige sorte fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Hvitevarer medfølger, så her kan en flytte rett inn. Flott laminatgulv, og malte vegger. Kul grønnfarge på vegger. Flott og praktisk bad med fliser på gulv, og malte vegger. Varmekabler i gulv. Behagelig fargevalg på vegger. Dusjkabinett og baderomsinnredning med hvite fronter. Stort speil på vegg. Adskilt vaskerom vegg i vegg til bad. I leiligheten er det 2 gode soverom. Begge med nye gulv og listverk, samt malte vegger. Hovedsoverom har god plass for oppbevaring av tøy, og det medfølger et garderobeskap i handelen. Romslig sportsbod med god takhøyde. Her kan man lagre mye!

Beliggenhet

Bjørgevegen 115 B ligger fint til i meget rolige og populære omgivelser på Storasundfeltet på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Fra Hgsd: kjør over Karmsund bro og ta første avkjørsel til høyre. Ta så til høyre i rundkjøringen inn på Storasundvegen. Følg vegen ca 1.7 km og ta til venstre inn på Bjørgevegen, like ved Kiwi. Følg vegen ca 700 m, og ta så til høyre. Leiligheten er merket med "Til salgs" skilt. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkering like utenfor leiligheten, og ellers godt med gjesteparkeringer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette