SØRE BYDEL: Rekkehus i kjekt boligområde

Ulvøygata 23

Primærrom 71 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 213 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Ulvøygata 23 har attraktiv og familievennlig beliggenhet i søre bydel. Her bor en i ett rolig og trivelig nabolag ca. midt mellom Raglamyr, Norheim og sentrum. - Inneholder gang, bod, dobbelt soverom med god skapplass og bad i 1. etg. Oppe er det kjøkken og stue med åpen løsning og utgang til både hage mot øst og overbygget terrasse mot vest. - Både vedovn og varmepumpe, alarm, både Get og Altibox er mulig, nytt strømskap og oppusset bad.

Innhold / standard

Inngang via ytterdør fra 2014 til gang med fliser på gulv ved inngangen og gulvbelegg lengre inn. Garderobe med forheng, tapetserte vegger og trapp opp til hovedetasjen. Bod med laminatgulv. Lagringsplass. Bad med fliser og varmekabler på gulv, fliser på vegger, stor steamdusj med int. radio og lys. Wc, ekstra vegghengt skap, baderomsseksjon med to underskuffer, høyt sideskap, speil med lys og vaskemaskin og tørketrommel som medfølger. Dobbelt soverom med belegg på gulv, 5 store innebygde skap og 5 små. Tapetserte vegger. 2. etg.: Man kommer opp i stua med belegg på gulv, vedovn, skyvedører i glass ut til overbygget terrasse mot vest. Sol til sent på terrassen. Tapetserte vegger. Kjøkkenet har åpen løsning til stua, laminatgulv, dobbel nedfelt vask i laminatbenkeplate, ekstra benkeplate m/skaper på kortvegg, utgang til hage på baksida av huset. Her er det morgensol, en liten bod for oppbevaring av plenklipper/kantklipper og lignende. Det er hekk, klesstativ og en liten plenflekk. - Varmepumpe er plassert midt i trapp opp til hovedetasjen. Sprer varmen fint til begge etasjer. - Montert alarm. - Montert Get. Det er også fiberkabel frem til boligen dersom man ønsker å legge inn Altibox. - Badet ble pusset opp for 3-4 år siden. - Strømskapet er i 2017 i følge selger. Takstmannen har notert 2014. Skiftet med 30 amp kurser på alt (unntatt hovedsikring). - Takbelegget ble skiftet for ca. 10 år siden. - Takrenner tilkoblet dreneringsrør.

Beliggenhet

Ulvøygata 23 har attraktiv og familievennlig beliggenhet i søre bydel. Her bor en i ett rolig og trivelig nabolag. Bo sentralt på Haugalandet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Her bor en så å si midt mellom Raglamyr, Norheim og sentrum. Det vil si kort avstand til bl.a. Amanda storsenter, Oasen storsenter, gågaten i Haugesund sentrum og en rekke andre fasiliteter. Gode bussforbindelser.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover gjennom rundkjøring ved Prix. Ta deretter andre vei til venstre innpå Ulvøygata. Følg bakken oppover og ta vei til høyre. Ta deretter igjen vei til høyre for så nederst i bakken ta vei til høyre. En vil da få Ulvøygata 23 på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Det er plass til å parkerer 4 biler på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer kan medfølge - Det innbetales kr. 400 per år til velforening som holder ved like lekeplass og fellesarealer i området. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 33 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 34 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette