VISNING 21/09! Romslig enebolig beliggende i solrike omgivelser på Håvik - Solrik beliggenhet- Garasje og stort gårdsrom

Liarvegen 38

Primærrom 163 m²
Bruksareal 224 m²
Tomt 783,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 1 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig på Håvik - Boligen har 3 soverom, 3 stuer og garasje i flukt med boligen - Flere terrasser med gode solforhold - God plass i romslig gårdsrom - Mye lagringsplass - Solrik og rolig beliggenhet - Kort avstand til det meste man har behov for i hverdagen! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer, og inneholder følgende: kjeller: Kjellerstue. 1 etasje: Gang m/ trapp, hobbyrom, stue, kjøkken, bad, mellom-gang og vaskerom. Loft: Loftstue og soverom x 3 stk. Parker bilen i lukket garasje i flukt med boligen, eller stort og rommelig gårdsrom, og ta deg videre inn i denne innholdsrike boligen. Stor, lys og luftig stue med utgang til solrik terrasse. Stuen har malt panel på vegger, laminat på gulv, og inngang til kjøkken og bad. Kjøkkenet er av god størrelse. Belegg på gulv, blå fronter på innredning. Her er det ingen plassmangel for oppbevaring. Integrerte hvitevarer. Fliset bad med varmekabler i gulv, innebygget badekar, og stor innredning. Like ved bad, har selger et rom som er i bruk som vaskerom per i dag. I kjelleretasjen har selger fått laget til en kjellerstue med en bar-del. Fra kjellerstuen kan man ta seg videre inn i en uinnredet del av kjelleren, og videre ut i garasjen. Stor gang i loftsetasjen, som fint kan benyttes som loftstue. 3 romslige soverom, alle med tidsriktige fargevalg. Hoved-soverom er stort, og har også en praktiske skyvedørsgarderobe, hvor man får plass til det meste av tøy.

Beliggenhet

Beliggende sentralt midt mellom Bygnes og Håvik. Her opplever man umiddelbar nærhet, til både skole og barnehage. Like i nærheten befinner det seg også flotte turområder, for den friluftsinteresserte, i tillegg til idrettshall. En kort kjøretur til handel på Bygnes, Avaldsnes, Haugesund Lufthavn Karmøy, og ikke minst Karmøytunnellen (T-forbindelsen) som knytter Haugalandet tettere sammen!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I lukket garasje eller rommelig gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Varmepumpe i vindfang blåser kun kald luft. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 42 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 43 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette