Flat og solrik tomt i rolige omgivelser på Hinderaker!

Fjedlavegen

Tomt 495 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 550 000

Beskrivelse/detaljer

- Flat og fin tomt på Hinderaker på Avaldsnes - Tomten ligger flott til i solrike omgivelser - Rolig og etablert boligområde - Korte avstander til alt man trenger, skole, idrett, barnehage, butikk mm. - Tomten kan fritt besiktiges

Beliggenhet

Flott og landlig beliggenhet på Hinderaker. Tomten ligger meget sentralt til på Avaldsnes, med alt av hva man til daglig vil måtte ha behov for, like rundt hjørnet. Her har man barnehage, barneskole og ungdomsskole, i tillegg til turområder, butikk, bank, apotek, frisør og dagligvarebutikker. Kun en kort spasertur unna finner man et av de flotteste idrettsanleggene i Karmøy. Flotte turmuligheter og natur i Visnes. Her finner man også mye interessant historie, fra da Visnes var en sentral aktør innen kobber og gruvedrift.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Tomten vil bli skilt ut etter salg. Selger står for kostnader med utskillelse og oppmåling. - Tomteareal er omtrentlig angitt etter anslag fra selger.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette