Haugesund - Lekker funkisbolig på 246 kvm - 3 bad, 5 soverom og 2 stuer - Dobbelgarasje!

Ørpetveitvegen 263 C

Primærrom 205 m²
Bruksareal 146 m²
Tomt 743,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2014
Prisantydning kr 4 990 000

Beskrivelse/detaljer

Lekker enebolig oppført som funkisbolig med stilrent arkitektur. Genialt utnyttet planløsning som rommer stor hall, bi-inngang, vaskerom, 3 bad, 5 soverom, walk-in-closet, stor tv-stue og usedvanlig romslig kjøkken/stueløsning. Foreldre-avdeling med stort soverom, walk-in-closet og bad. Moderne overflater, tiltalende kjøkken samt tre flotte, helflisede bad. Dør fra 35 kvm garasje direkte inn i eneboligen. To, solrike terrasser i 2. etasje på henholdsvis 35 kvm og 17 kvm. Velkommen på visning av Ørpetveitvegen 263C!

Innhold / standard

I 1. etasje: Hall, bi-inngang til garasje, vaskerom, bad, 4 soverom og stor stue. Sjeldent stor hall ønsker deg velkommen inn i denne lekre funkis-eneboligen og Ørpetveitvegen 263C! I hele hallen er det lagt fliser med varmekabler som er praktisk med tanke på vått sko- og yttertøy. Tidsriktige overflater er gjennomgående i eneboligen og er i hall med downlights i tak. Vaskerom med praktisk bi-inngang for familien. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Videre er det i rommet varmtvannstank, rør-i-rør skap og utslagsvask. Hele 4 soverom i denne etasjen hvor av 3 er av veldig god størrelse. En parkerer i dobbelgarasje på 35 kvm og har dør videre til vindfang som ligger vegg-i-vegg med hallèn. Nydelig, helfliset bad med grå flisevalg på gulv og vegger, flise-valgene går igjen på alle badene i eneboligen og gir en fin helhet. Vegghengt toalett, dusjkabinett, hvit baderomsinnredning, sideskap og overskap med speil. Stor og luftig stue med store vindusflater for god med naturlig lys inn i 1. etasje. Rommet har god størrelse og plass til sittegruppe, tv-seksjon, kontorpult, lekeplass til barn og annen ønsket innredning. I 2. etasje: Soverom, garderoberom, 2 bad og åpen kjøkken/stueløsning. Usedvanlig romslig kjøkken/stueløsning som har et luftig utrykk med sjeldent stort gulvareal og utstrakt brukt av vindusflater. I rommet har en god plass til sofahjørne, eventuelle god-stoler og spisebord for alle anledninger. Utgang fra både kjøkken og stue til to terrasse som har gode solforhold og et areal på til sammen 52 kvm. Her mangler verken inn- eller utvendig areal. I rommet er det satt inn tiltalende HTH kjøkken med fronter i hvit høyglans og grålig benkeplate. Kjekk kjøkkenøy deler opp kjøkken fra spisestue. Kjøkkenet kan videre by på integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Like ved finner en foreldre-avdeling med stort soverom, walk-in-closet og eget bad. - Lekker funkis-enebolig med stilrent arkitektur. - Eneboligen ble oppført i 2015 med god standard. - Eneboligens fasade har blitt malt 2 strøk i 2017. - Innredet med moderne, listfrie overganger i eneboligen. - Lagt nydelig en-stavs parkett i alle rom i eneboligen. - Downlights i hall, på alle badene, i begge stuene og på kjøkken. - 3 nydelige og helflisede bad. - Tiltalende HTH kjøkken med integrerte hvitevarer. - Balansert ventilasjon, sikringsskap med automatsikringer og rør-i-rør system. - Lagt inn tv og internett fra Altibox. - Asfaltert uteområde i 2015. - Planert og beplantet gressplen i 2016/2017. - Støpt fundament til fremtidig gjerde rundt eiendommen i 2017.

Beliggenhet

Beliggende midt i hjertet av det meste som skjer på Haugalandet. Midt mellom Haugesund, Norheim og Aksdal. Ellers kort avstand til det nye veisystemet som fører videre til tunnel mot Bokn og Karmøy. Med 300. m luftlinje til Amanda senteret skal en ikke ha problem med handling av både matvarer og annet en skulle trenge. Forøvrig kort avstand til alle fasiliteter Raglamyr har å by på. Ønsker en å gå tur kan en spaserer i trygge omgivelser i avstengte del av Ørpetveitvegen. Her kan en gå videre inn i naturen eller mot Skåredalen og turområdene der. Beliggende midt i hjertet av det meste som skjer på Haugalandet. Midt mellom Haugesund, Norheim og Aksdal. Ellers kort avstand til det nye veisystemet som fører videre til tunnel mot Bokn og Karmøy.

Adkomst

Følg Longhammervegen forbi Amanda senteret og ta vei til høyre i ende av veien. Følg veien og ta andre vei inn til høyre. En vil da få Ørpetveitvegen 263 som første enebolig på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i asfaltert gårdsrom eller i dobbelgarasje.

Oppvarming

Varmekabler i hall, vaskerom, stue 1, bi-inngang til garasje og på begge bad i 2. etasje. Varmepumpe i trapperom. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Bod er innredet og brukt som soverom. Dette er ikke godkjent som soverom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette