Toppleilighet med påkostet standard | spisestue | peisovn | smakfullt bad | stor solrik terrasse

Frøyas veg 6 B

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 37457 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1962
Prisantydning kr 1 390 000
Andel fellesgjeld kr 183 639
Totalpris kr 1 573 639
Felleskost kr 3 991

Beskrivelse/detaljer

Rolig beliggende med gangavstand til sentrum. Andelsleilighet med påkostet standard, mange finesser og meget god planløsning. Inneholder gang med garderobe, spisestue med plass til langbord, stue med utgang solrik og vestvendt terrasse, god plass til salong vendt mot tiltalende peisovn. Barløsning mot kjøkkenet som har store gulvfliser, tiltalende innredning med hvitevarer inkl. side-by side kjøl/frys. Smakfullt bad med flis/kabler, designvask og stor dusjsone. Begge soverom har skyvedørsgarderobe. Flott, gjennomgående parkett, spiletak i gang og spisestue, utstrakt bruk av dimbare downlights. Må sees!

Innhold / standard

Leiligheten inneholder i 4. etasje gang, spisestue, stue, kjøkken, bad, to soverom. Vestvendt terrasse. Sikringsskap i oppgang. To boder i kjeller. Selger opplyser om at der er innlagte varmekabler i garderoben (skohyllen) og disse styres av egen bryter. Videre at side-by side kjøl-/fryseskap, vinkelsofa med bord, barkrakker, samt arm til flatskjerm-TV (montert TV er defekt), satelitthøytalere og stereobenk følger med hvis kjøper ønsker dette. Forøvrig følger integrerte hvitevarer, samt vaskemaskin på kjøkken med. Det gis av selger ingen garanti på disse. Ad merknad i våtromsrapporten om et lite hull i en flis på badet har selger undersøkt dette med han som oppgraderte leiligheten, og fått følgende tilbakemelding; "Vedrørende hullet i flisen og grunnen til dette hullet er at der er innfelt dusjbatteri og en innfellingskasse i veggen med drenering fra kassen og ut til dusjområdet."

Beliggenhet

Sentralt beliggende kort avstand til treningssenter, skoler, barnehage og butikker. Sykkel-/gangavstand til Haugesund sentrum med dets fasiliteter og Raglamyr. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse. Flotte friarealer.

Adkomst

Fra Opel-bygget kjør nordover på Vallhallgata. Ta til høyre Valkyriegata ved første lavblokk og så til venstre inn Frøyas veg. Nr 6 er den siste av de 3 blokkene.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på stor felles parkeringsplass. Korttidsparkering ved inngangen. Borettslaget har 6 ladestasjoner.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad. Moderne peisovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Borettslaget har 6 ladestasjoner. Disse er plasser sør for Valkyriegata 17 og vest for Vidars Gate 31. Styret ser på muligheter for flere ladestasjoner. Hver blokk har vaskeri i kjelleren med vaskemaskin og tørketrommel. Beboer belastes et månedlig beløp for bruk av ladestasjon og/eller vaskeri. Kontakt Haubo for eksakte priser. Prosessen med utskifting av vinduer og altandør mot vest er i gang nå. Eier får brev i postkasse vedrørende tidspunkt når det nærmer seg. Selger opplyser om at vinduer og terassedør på vestside skiftes ut mandag den 16. mars. I forbindelse med utskifting av vinduer er selger usikker på om den løsningen som er med solavskjerming /lameller kan remonteres på de nye vinduene. Blomsterbrettet må også demonteres og er usikker på hvor fint det vil bli å montere dette opp igjen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget /boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. På siste årsmøte ble følgende vedtatt: Låneopptak kr. 10.400.000 til utskifting av vinduer og terrassedører Forslaget fra styret vedr. utskifting av vinduer og terrassedører ble presentert. Styrets innstilling om låneopptak ble vedtatt

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette