Nordre bydel - Praktisk 3-roms leilighet med solrik terrasse. Oppussingsobjekt. Barnevennlig og rolig.

Beryllvegen 20 B

Primærrom 57 m²
Bruksareal 59 m²
Tomt 4360,9 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2002
Prisantydning kr 890 000
Felleskost kr 1 200

Beskrivelse/detaljer

- Barnevennlig og rolig beliggenhet - Kort vei til buss, butikker, turområder m.m. - Leiligheten ligger i 2. etasje - Boligen er slitt og trenger oppussing - Inneholder entre, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Innvendig og utvendig bod. - Solrik terrasse

Innhold / standard

Praktisk og lettstelt 3-roms leilighet med flott beliggenhet i 2. etasje. Liten terrasse ved inngangsparti. Inneholder vindfang, romslig hall med garderobeplass. Innvendig bod. 2 gode soverom. Bad/wc med belegg på gulv og plater på vegger. Dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Åpen stue - kjøkkenløsning. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til terrasse med gode solforhold. Boligen har betydelig slitasje og trenger full oppussing. Utvendig sportsbod

Beliggenhet

Fin beliggenhet i etablert og barnevennlig boligområde i nordre bydel. Kort avstand til bl.a barnehager, butikk, skoler, kjøpesenter og flotte turterreng.

Adkomst

Ta avTittelsnesvegen innAustreimsvegen og kjør forbi Statoil på Kvala og Udland kirke. Ta av fraAustrheimsvegen inn Udlandsvegen til venstre. Følg denne og ta til høyre inn Stallvegen. Forsett litt innover og ta til venstre inn i Beryllvegen.

Parkeringsforhold

Egen fast parkeringsplass på felles parkeringsplass.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Den enkelte andelseier må male selv (sameiet holder maling) - Det er dugnadsplikt 1-2 ganger i året.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette