Haugesund - Tiltalende leilighet i fri 2. etasje - Tidsriktige overflater, helfliset bad og flott kjøkken - Sentralt!

Austmannavegen 9 D

Primærrom 57 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 19455 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1964
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 77 685
Totalpris kr 1 367 685
Felleskost kr 2 645

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar og tidsriktig leilighet i fri 2. etasje mot grøntområde med lun og solrik terrasse. Inneholder gang, kontor/gjesterom, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. En gjennomtenkt og godt utnyttet planløsning. Normalt god standard med nyere og tiltalende kjøkken, helfliset og flott bad samt tidsriktige overflater med nylagt gråtonet gulv fra 2014. Sentral beliggenhet i Haugesund midt mellom Haugesund sentrum, Raglamyr og Norheim. Velkommen på visning av Austmannavegen 9D!

Innhold / standard

2. etasje: Gang, kontor/gjesterom, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Austmannavegen 9D. God plass til sko og annet yttertøy. Helfliset bad med lyse fliser på vegg. Toalett, walk-in-dusj med glass-vegg og flott servant med speil på vegg. Mekanisk avtrekk. Åpen og luftig kjøkken/stueløsning med 6 vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. God plass til stort sofahjørne. Fritt utsyn mot grøntområde til borettslaget. Utgang til sørvendt, delvis overbygd og lun terrasse med gode solforhold dagtid. Tiltalende kjøkken med svarte fronter, grå benkeplate og hvite fliser mellom under- og overskap. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Kjekt ståbord med plass til bar-stoler på kjøkkenet. Gjesterom/kontor med godt gulv-areal og vegg i glassbyggesten mot stuen og vinduene for lys inn i rommet. Her har god plass til kontor-innredning og eventuell gjesteseng om en skulle ønske det. Romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I underetasjen: Bod på 6 kvm merket med D2H. Ut dør til venstre, første dør til høyre. Siste bod på høyre hånd. Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. - Blokken og leiligheten ble oppført i 1965, en innflytningsklar leilighet med god standard. - Nye vinduer og ny terrassedør fra 2013. - Lagt nytt tidsriktig gulv i gråtonet vinyl kork på alle rom i leiligheten utenom på badet 2014. - Flott, moderne og helfliset bad med lyse fliser på vegg oppusset av tidligere eier. Nytt blandebatteri i dusj fra 2019. - Tiltalende og nyere kjøkken med svarte fronter og grå benkeplate. - Plassbebygd ståbord med benkeplate i heltre levert av KGB i 2016. - Malt stue, kjøkken og soverommet i 2019. - Spott-skinner i gang, kontor, soverom og stue. Nye downlights i tak på bad. - Frøyland elektro på el-kontroll av det elektriske anlegget i 2018. Kontrollert hele leiligheten og utbedret mangler. Dokumentasjon foreligger. - 2 nye vegg-ovner i leiligheten satt inn i 2018 på kjøkken og i stue.

Beliggenhet

Austmannavegen 9D har flott og fri beliggenhet sentralt plassert på Haugalandet. Fritt utsyn utover grøntområde fra kjøkken, stue og terrassen. På lun terrassen kan en nyte sol fra tidlig dag og videre utover dagen. Kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim, Raglamyr og sentrum. Norheim med Oasen Storsenter, Raglamyr med Amanda Senteret og tilhørende fasiliteter. Dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet. Fra leiligheten har en gangavstand til det en skulle trenge av fasiliteter. I området har en butikk, solstudio, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med alle fasiliteter som hører med.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum følg veien sørover mot Norheim. I rundkjøring ved Opel bygget ta til venstre innpå E134. Ta deretter første avkjørsel til venstre, hold venstre og kjør under hovedveien. Ta derette første til venstre og følg veien. Austmannavegen 9 ligger som 6 blokk på høyre side av veien. Oppgang nærmest veien og i andre etasje mot vest. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsplasser på borettslagets fellestomt.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det gjøres særlig oppmerksom på att rom beskrevet som kontor/gjesterom oppfyller ikke kravet som soverom grunnet mangel på vindu. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette