Sør og vestvendt leilighet med høy standard - 4. etasje

Leitevegen 1 B

Primærrom 72 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 3562,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2017
Prisantydning kr 3 590 000
Andel fellesgjeld kr 15 933
Totalpris kr 3 605 933
Felleskost kr 1 659

Beskrivelse/detaljer

- En bolig som er lett å holde, enkel å bruke, og som er tilrettelagt for alle livsfaser. Gode planløsninger, livsløpsstandard på alle arealer og heis. Den tekniske utførelsen på boligen og den sentrale beliggenheten gjør at tilgjengeligheten er helt fantastisk. - Attraktiv beliggenhet med stor overbygget balkong mot både sør og vest. Leiligheten inneholder gang, flislagt bad, vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken med flott innredning med oppgraderte hvitevarer, varmepumpe med vannboren varme m.m. - Garasjen i underetasjen er ekstra stor. Bod i 1. etg. - Gode kvaliteter som sprinkel anlegg, ventilasjonssystem med varmegjenvinning, plissè gardiner, garderober, spotter m.m.

Innhold / standard

4. etasje - til venstre når man kommer opp heisen. Inngang til gang med garderobeoppheng, strømskap og spotter i tak. Flislagt bad med varmekabler på gulv, baderoms seksjon med benkeplate og to store underskuffer, speil med integrert lys, spotter i tak, dusjkabinett og vegghengt toalett. Skyvedør fra bad og inn til vaskerom med belegg på gulv, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, vannborent anlegg og ventilasjonsanlegg er plassert her samt plass til å ha ekstra fryseskap eller lignende. Soverom1 med dobbelt garderobeskap. Soverom 2 har fått blendet igjen en dør mellom vaskerommet og soverommet slik at man har fått plass til mer garderobe. Montert flott skyvedørsgarderobe. Skyvedør fra gangen og inn til stue/kjøkken med åpen løsning. Kjøkkenet har flott innredning med integrerte hvitevarer fra Bosch som int. stekeovn, int. microbølgeovn, int. induksjon koketopp, int. oppvaskmaskin. Stor underlimt vask i laminatbenkeplate og flislagt mellom innredningene. Det er også montert ekstra skap på kortveggen etter innflytting. Spotter i tak. Stor skyvedør mot terrasse mot vest. Terrassen er romslig og har flott utsikt både mot sør og mot vest (attraktiv beliggenhet) og tett tak over. Garasje i underetasjen: Denne leiligheten har ekstra stor parkeringsplass i garasjen da den er på enden. Heis fra garasjen og opp. Heisen er av bra kvalitet. Det er også trappeoppgang. Bod i 1. etasje: Mens mange har bodene sine i garasjeanlegget så har denne leiligheten boda i 1. etasje. Det anses som en fordel da det i garasjeanlegg typisk kan forekomme mer fukt. - Leiligheten holder høy standard og er oppgradert. - Malte gipsplater i hele leiligheten. - Lys eikeparkett i alle rom unntatt våtrom. - Vannboren varme til varmepumpe i stua. - Balansert ventilasjon med serviceavtale og filterskift-avtale med Norovent (inkludert i fellesutgifter). - Rør-i-rør. - Flott Drømmekjøkken. Alle hvitevarer på kjøkken ble oppgradert i forhold til standard leveranse fra utbygger. Ekstra skap montert. - Plissè gardiner i stua og kjøkken samt på soverommene (ett lite vindu uten på kjøkken). - Sprinkelanlegg for brannvern. - Ringeklokke med porttelefon. - Bygget er utvendig nymalt. Dette gjør at fellesutgifter fra 1. mars vil øke til 1982 kroner per mnd. - NB: Alle taklamper i leiligheten vil bli fjernet før overtagelse. Da disse har spesiell personlig verdi for eier.

Beliggenhet

Er du ung og drømmer om din egen bolig, eller har du vært etablert i mange år allerede? Uansett drømmer du kanskje om en bolig som gjør livet litt enklere. En bolig som er lett å holde, enkel å bruke, og som er tilrettelagt for alle livsfaser. Et hjem der du kan samle venner og familie, nyte freden og gjøre akkurat det du ønsker. Her er alt lagt til rette for å bo enkelt. Med gode planløsninger, livsløpsstandard på alle arealer og heis til alle plan kan du bo godt og trygt i alle faser av livet. Den tekniske utførelsen på boligen og den sentrale beliggenheten gjør at tilgjengeligheten er helt fantastisk. Og du bor virkelig sentralt: Med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, sykehus, sentrum, treningssenter og ikke minst hovedfartsåren Karmsundgata rett rundt svingen.

Parkeringsforhold

Romslig garasjeplass i underetasjen med heis opp

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 89 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 90 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette