Stor og innholdsrik enebolig med muligheter for utleie - 5 soverom - Stor gressplen - Landlig beliggenhet!

Vikshålandvegen 20

Primærrom 189 m²
Bruksareal 208 m²
Tomt 1000 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1960
Prisantydning kr 2 190 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom x 2 stk. 1. Etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue x 2 stk og soverom. Loft: Gang og soverom x 2 stk. Parker bilen på eiendommens biloppstillingsplass, eller i garasje (ikke port i garasjen), og ta deg videre inn i denne innholdsrike boligen med flott og landlig beliggenhet på Avaldsnes. Stor stue med åpen løsning inn mot kjøkken. Her er overflater pusset opp i 2014, og det er i samme år satt inn nye stuevinduer. Stuen er koselig, og naturlig delt inn i to soner. Både tv-stue og spisestue. Direkte adkomst til kjøkken og ut til terrasse fra spisestue-del. Vedfyr i stue. Stort og praktisk kjøkken fra KGB, ca 2005 modell. Kjøkkenet har mye plass for oppbevaring, og er i heltre utførelse. Åpen løsning mot spisestue. Fullfliset bad med dusjkabinett, stor og praktisk baderoms-innredning, varme i gulv og opplegg for vaskemaskin. Man har et soverom i hovedetasjen, og to romslige soverom i loftsetasjen. Her har selger nylig (2019) pusset opp det ene soverommet. God plass i denne etasjen! Selger har laget til sokkelleilighet i kjelleretasjen (ikke godkjent). Det ble da drenert på nytt (2012), og samtidig lagt ny septik. Hele denne etasjen er ifølge selger pusset opp. Romslig åpen stue/kjøkkenløsning, med inngang til soverom. Det er i alt to soverom i denne etasjen. Tidligere grov-kjeller er også bygget om til nytt bad i denne etasjen. Det er lagt opp nytt elektrisk til denne etasjen, i tillegg til ny tavle. Selger opplyser at alt av rør i boligen er byttet fra 2005 og frem til nå. Parkering i garasje. Ikke port i garasjen. Stor og flott gressplen i forkant av boligen. Solrik terrasse hvor selger har lagt ny membran her i 2018. Rolige og landlige omgivelser.

Beliggenhet

Beliggende i rolige og landlige omgivelser på Avaldsnes. Her bor man med korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter på historisk grunn på Bukkøy eller i Visnes! Flott ridesenter bare noen hundre meter fra eiendommen. Gode solforhold.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger opplyser at det tidvis er fuktutslag på vegg inn mot terreng i trapp ned til kjelleren. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette