ÅKREHAMN - Stor (125 m2) og flott toppleilighet over 2 plan - Nydelig sjøutsikt - Sentralt - Alt en trenger på ett plan

Strandavegen 27 G

Primærrom 123 m²
Bruksareal 125 m²
Tomt 1326,9 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 1998
Prisantydning kr 2 950 000
Felleskost kr 1 300

Beskrivelse/detaljer

- Stor og flott toppleilighet over 2 plan - Alt en trenger på ett plan - Nydelig sjøutsikt - Meget lettstelt - Attraktiv og sentral beliggenhet - Stor privat terrasse mot vest og stor felles terrasse i sør - God standard - 3 soverom + kontor - Stue m/åpen kjøkkenløsning og god takhøyde - Bad + vaskerom + wc

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 3.etasje: gang, vaskerom, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Loft: gang/stue, soverom, wc, kontor og bod. Utvendig sportsbod Boligen ble bygget i 1998 og holder god standard, bl.a: - Flott helfliset bad m/både dusjkabinett og badekar. - Pent eikekjøkken med god skapplass og god takhøyde. Fliser bak på vegg. - Flott vaskerom m/fliser på gulv og våtromsplater på veggene. - Stor stue med god takhøyde og peis. - Downlights i diverse rom. - Ventilasjon på våtrom via kjøkkenvifte. - Lyse og tidsriktige farger.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet på kaien i Åkrehamn. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Kjør vestover (Åkravegen) i lyskrysset ved Skudenes & Aakra sparebank i Åkrehamn. Følg vegen til endes og ta til venstre. Boligen kommer så på høyre side (parkering på kaien).

Parkeringsforhold

På egen parkeringsplass samt på felles parkeringsplass

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendommen - Integrert stekeovn/platetopp samt oppvaskmaskin og kjøleskap/frys medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette