Røldal - Lekker og lettstelt endeleilighet med alt på ett plan - Ski-in og gangavstand til skitrekk

Røldal Alpingrend 1, Leilighet 103

Primærrom 62 m²
Bruksareal 62 m²
Tomt 77248 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 690 000
Felleskost kr 1 003

Beskrivelse/detaljer

- Lekker endeleilighet med alt på ett plan - Ypperlig beliggenhet i bygget nærmest Røldalsterrassen - Ski in (express stolheis like i nærheten) - Trappefritt - God standard - Solrik terrasse - Lettstelt - God planløsning - 2 soverom (5 sengeplasser) - Flott helfliset bad/vaskerom - Flott kjøkken m/integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp) - TV, snømåking, forsikring, vedlikehold og vaktmester inkl. i fellesutgifter. - Planlagt barneheis/belte i akebakken

Innhold / standard

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder: vindfang m/garderoberom, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken. Skibod i eget bygg like ved leiligheten Leiligheten er fra 2007 og holder høy standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Flott helfliset bad/vaskerom - Parkett på gulvene (fliser i vindfang og bad) - Flott kjøkken m/integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp). Kjøleskap/frys medfølger også. - Selger har malt alle oppholdsrom med unntak av bad i 2018.

Beliggenhet

Røldalsterrassen tilbyr matservering av høy kvalitet og i flotte omgivelser, videre er det alkoholservering, afterski-bar kiosk og vedsalg her. Alt i kort gangavstand fra hytta. Den nye ekspressheisen (stolheis) starter i gangavstand fra eiendommen på ca. 685 m.o.h. med avstigning på ca. 1006 meter. Skisenteret ønsker å bygge en mindre toppheis, som frakter gjester helt til toppen på Elvershei, 1374 moh. De har også planer om å gjenbruke dagens to-seters stolheis, som en nybegynner-/ tilbringerheis fra litt nedenfor Saudakrysset til påstigningen på ekspressheisen. Røldal Skisenter kan tilby noe for enhver smak, enten du trives best i de grønne løypene, søker utfordringer i bratthengene eller foretrekker løssnø-kjøring. Ny stolheis transporterer alle opp i anlegget. Her er nybegynnerheisen med varmestue like ved et fint utgangspunkt for barnefamilier og nybegynnere. For de mer erfarne er det fire skitrekk til. Anlegget har til sammen seks heiser. De øverste skitrekkene ender på 1284 m.o. Med ca. 6 minutters kjøring er en på Korlevoll / Seljestad, hvor en finner lysløype, skistadion og mangfoldige kilometer med preparerte langrennsløyper. Fint for familier og mosjonister. For de spreke kan en ta turen via preparerte løyper til Kyrkjenuten hvor en har utsikt til havet på fine dager.

Adkomst

Tar til venstre ved innkjørsel fra E134 og en tar så til høyre inn på parkeringsplassen til Røldalsterrassen. Bygg 10 er det bygget som ligger nærmest til Røldalsterrassen hvor bl.a. restauranten, after-ski baren og kiosken er og er merket med nummer 10. Leiligheten ligger i første etasje mot vest og er merket med "til salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Utendørs parkering på felles oppstillingsplass.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og på bad, mulighet for å montere vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet (oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp) samt kjøleskap/frys medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er planlagt en barneheis/belte i akebakken. Mer info om dette og andre ting (bl.a, regnskap, utleie, tvist angående brøyting osv.) ble tatt opp på årsmøte. Ta kontakt med megler for å få tilsendt info fra årsmøte på epost. - Sameiet har avtale om Brannalarm med varsling til Odda Brannvesen. - Det er planlagt ny heis og utbygging i området. Se http://haradalen-utvikling.no/ for mer informasjon. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 850
Total kr 3 900

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette