Halvpart av tomannsbolig med egen tomt - Alt på ett plan, enkel adkomst - Oppgradert og påkostet - Carport

Nadalsvegen 25

Primærrom 91 m²
Bruksareal 104 m²
Tomt 524 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2016
Prisantydning kr 2 990 000

Innhold / standard

Boligen har alt areal på ett plan og inneholder følgende rom: Gang, hovedsoverom, soverom, bad, stue, kjøkken og vaskerom. Utendørs: Carport, overbygd inngangsparti og gårdstun. Hellelagt uteområde. Solrik hage som er pent opparbeidet. Stor terrasse. Beskrivelse av innhold og standard: Stor stue og kjøkken på 46 kvm. Stuen har utgang til terrasse på 24 kvm. Det er gjennomgående oljet eikeparkett i boligen, massive malte dører, gipset himling og pen bruk av downlightsbelysning. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Benkeplate i heltre oljet eik og fliser over kjøkkenbenk. På kjøkkenet er det god plass til spisebord. Pent bad med fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne og vegghengt toalett. Det er opplegg for vaskemaskin på bad og vaskerom. Fliser på gulv på vaskerommet. Fliser på gulv ved inngangsparti. Rikelig med skpaplass på begge soverom. Utebod på 5 kvm. Generell info om boligen: - Balansert ventilasjon. - Persienner etter mål.

Beliggenhet

Isvik i Skjold Sentralt plassert i Isvik med kort gangavstand til butikk, bank, treningssenter osv. Kort vei til barnehage, skole og idrettsanlegg. Kort vei også til frisør, legekontor, kafe og buss. Boligen ligger høyt i terrenget med gode solforhold.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport og i gårdstun.

Oppvarming

Vedovn i stue. På bad og vaskerom er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 75 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette