Strøken, lettstelt bolig - Innflytningsklar med god standard - Solrik terrasse og carport med bod!

Myklandvegen 173

Primærrom 106 m²
Bruksareal 106 m²
Tomt 2037 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2011
Prisantydning kr 2 750 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

Strøken vertikal halvpart av tomannsbolig med attraktiv, fri og solrik beliggenhet på Vormedal like ved nye Mykje barneskole. Alt en trenger på et plan med gang, mellomgang, vaskerom, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning i 1. etasje. Videre har en på loft stor loftstue, stort soverom (mulighet for å gjøre om til 2 soverom) og bad/toalett. Godt ivaretatt bolig som ble oppført i 2011, holder standard og en kan flytte rett inn i. Tidsriktig med malte vegger/tak i 2019, nydelig Sigdal kjøkken med hvite fronter og 2 flotte bad. Lettstelt eiendom med asfaltert gårdsrom, gressplen og carport med tilhørende bod like ved inngangsdøren. Romslig, solrik og fri terrasse. Velkommen på visning av Myklandvegen 173!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, mellomgang, vaskerom, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. 2. etasje: Bad/toalett, soverom og loftstue. Det var tidligere 2 soverom i denne etasjen med selger har valgt å gjøre 2 soverom om til 1 stort soverom. Kan tilbakeføres til 2 soverom, om ønskelig. Lagringsmuligheter i knevegger. - Innflytningsklar tomannsbolig oppført i 2011 som holder god standard. - Malt vegger og tak i de fleste rom i både 1.- og 2. etasje i 2018/2019. - I 2019 satt opp hylle og 2 skoskap i gang, satt opp hylle i mellomgang og 2 skoskap, satt opp hyller vaskerom og kjøkken. - Nydelig bad i 1. etasje med koks-grå fliser på gulv og lyse, hvite baderomsplater. Dusjkabinett og toalett. I 2017 satt inn ny baderomsinnredning og speil med belysning. - Foliert doble dører til hovedsoverom og vindu på bad i 2019. - Tiltalende Sigdal kjøkken med hvite, slette fronter. Videre grå benkeplate og fliser over benkeplate. I 2018 satt inn ny integrert komfyr, mikro og platetopp. - I 2019 gjort om 2 mindre soverom i loftsetasjen til et stort soverom og oppusset rommet. - Flott toalett i 2. etasje med belegg på gulv og lyse baderomsplater på vegg. Toalett og hvit baderomsinnredning. - Sikringsskap med automatsikringer, innlagt Altibox og balansert ventilasjon. - Varmepumpe i boligen som sist fikk service i 2019. - Opparbeidet med gressplen på østsiden av boligen og felles gressplen/terrasseplatting på nordsiden av boligen i 2019.

Beliggenhet

Myklandvegen 173 har flott og familievennlig beliggenhet på Vormedal. Her bor en i ett trivelig og rolig boligområde. Med barn i alle aldre i nabolaget og nye Mykje barneskole et steinkast fra boligen. Er det ingen hemmelighet at her bor en svært barne- og familievennlig. Ikke langt fra Kiwi Vormedal. Eneboligen har terrasse og uteområde vendt mot sør. Ligger solrikt til med sol fra morgen til tidlig kveld. Lekeplass rett utenfor eneboligen. Hvor greit er ikke det? Gangavstand til barnehage, nye Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole. Tuastadvatnet og Norheimskogen ligger ikke langt i fra og byr på flotte turområder. Svært gunstig plassering med tanke på det nye tunnelsystemet Håvik Raglamyr/ Kårstø. Ellers kort kjøreavstand til Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Følg Vormedalsvegen og passer Kiwi Vormedal på venstre hånd. En kjører da inn på Snikvegen. Følg Snikvegen og ta tredje mulige vei til venstre. En er da i Myklandsvegen. Følg veien og en får Myklandvegen 173 som første bolig på venstre side av veien. Myklandvegen 173 har dør som ligger nærmest innkjørselen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I carport

Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i gang, mellomgang, bad, stue og kjøkken 1. etasje. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti - Fastmontert tallerken-hylle medfølger ikke i handelen. - Lampe over stuebord og lamper over kjøkken-øy medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 68 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 69 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette