Avaldsnes - Rålekker leilighet fra 2016 - Lekkert bad og nydelig kjøkken - Garasje & fri, solrik beliggenhet!

Øygarden 13

Primærrom 85 m²
Bruksareal 85 m²
Tomt 10562,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2016
Prisantydning kr 2 690 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

Rålekker leilighet beliggende i fri 2. etasje mot naturen og med gode solforhold. Inneholder gang, 3 soverom, bad, vaskerom med toalett og åpen kjøkken/stueløsning. Bygg oppført i mur, som passivhus og holder god standard. Flytt rett inn! Tidsriktige overflater, tiltalende kjøkken og lekkert bad. Garasjeplass med bod. Utgang fra stue/kjøkken til romslig terrasse. Velkommen på visning av Øygarden 13!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Gang, 3 soverom, bad, vaskerom Romslig gang med varmekabler ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Øygarden 13. En legger umiddelbart til det moderne gulvet og de tidsriktige fargevalgene. Både gulv og tidsriktige fargevalg er gjennomgående gjennom hele leiligheten. 2,5 garderobeskap i gang med speil-fronter sørger for at en har god plass til det en skulle ha av sko- og yttertøy. Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og 2 nattbord. Soverom nummer 2 har plass til enkeltseng og garderobeskap. Stor vindu fra gulv til tak på soverommet, store vindusflater går igjen på alle soverommene, i stue og kjøkkenet. Soverom nummer 3 er innredet som walk-in-closet med plass til sminkebord og innredet med 3 garderobeskap. Nydelig, helfliset bad med grå høyglans-fliser på gulv og hvite høyglans-fliser på vegg. Lekkert. Det er varmekabler i gulvet, vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap, overskap med speil og dusjhjørne med to glassdører. Store downlights i tak. Vaskerom med høy-glans fliser på gulv og hvit-malte vegger. Toalett, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, skap på vegg og innredning med utslagsvask. Herlig og luftig kjøkken/stueløsning med store vindusflater, plass til stort sofahjørne og spisebord for de fleste anledninger. I rommet er det satt inn tiltalende kjøkkeninnredning fra IKEA med hvite fronter. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Utgang fra stue/kjøkken til vestvendt terrasse på ca. 25 kvm med flott beliggenhet mot naturen. På terrassen kan en nyte gode solforhold fra tidlig dag til ca. 21:00 på kvelden sommerstid. - Nyere firemannsbolig og leilighet oppført i 2016. - Iflg. tidligere salgsoppgave oppført som passivhus. - Solide yttervegger/etasje-skiller gir god lydisolering mellom leilighetene og lave strømutgifter. - Det er lagt lik hvit-tonet parkett på alle gulv i leiligheten. - Listfrie overganger og tidsriktige fargevalg gir et moderne uttrykk. - Nydelig, helfliset bad med høyglans fliser på gulv og vegger. - Vaskerom med fliselagt gulv, varmekabler og innredning. - Tiltalende kjøkken med hvite fronter og integrerte hvitevarer. - Balansert ventilasjon, rør-i-rør system og innlagt Altibox.

Beliggenhet

Øygarden 13 ligger fint til på ende mot naturen og med gode solforhold fra ca. 12:00 til 21:00 sommerstid. Like ved Dagligvarebutikken Prix og med gangavstand til Avaldsnes sentrum og en har bussforbindelse like ved hovedveien. Her ligger med andre ord det meste til rette for en lettstelt tilværelse. Like over veien finner en boligfeltet Veldetun. Veldetun er et veldig trivelig og rolig boligfelt med barn i alle aldersgrupper. På feltet har en et veldig godt bomiljø. Med barnehage, båthavn og en rekke lekeplasser på feltet er det ingen hemmelighet at feltet er svært attraktivt for barnefamilier. Fine fritidsmuligheter i området. Ønsker en søndagstur, har familien en fin tur ut mot historiske Avaldsnes kirken, Bukkøy og Vikinggården.

Adkomst

Fra Avaldsnes kjør nordover mot Kopervik. I første rundkjøring ta til høyre inn ved parkeringsplassen til Prix. Hold til høyre på parkeringsplassen og en får firemannsboligen som første bolig på høyre side. Leiligheten ligger i 2. etasje mot nord (lengst fra parkeringsplassen). Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkering på tomten til sameiet eller i garasje med bod.

Oppvarming

Varmekabler entré og bad. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning mht 3 soverom, avviker fra mottatte bygningstegninger, hvor det er tegnet inn 2 soverom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette