Spennende eiendom til sjø sentralt på Vea - Lang sjølinje - Eiendommen bør besiktiges ved interesse!

Vea Sjoarveg 43

Bruksareal 263 m²
Tomt 841,6 m²
Boligtype Annet
Eierform Fast
Byggeår 1986
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stort næringsbygg med sentral beliggenhet på Vea - Eiendommen ligger fint til like i sjøkanten - Her har man en lang sjølinje og stort potensial i bygningsmassen - Eiendommen bør besiktiges av interessenter for korrekt inntrykk - Kontakt megler for visning etter avtale! - Bygningsmassen trenger noe vedlikehold. Interessenter anbefales å gjøre seg kjent med takstrapport.

Innhold / standard

Bygningsmassen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Lager / Røykeri 1. Etasje: Gang x2, 5 lager rom og garasje Næringsbygg med flott beliggenhet helt i sjøkanten sentralt på Vea. Her ligger man maritimt til, med sjølinje og kai. Bygningen er tidligere brukt som produksjonslokaler og røykeri. Røykeriet i kjelleretasje opplyses å ikke fungere. Flere store lager og boder. Garasje og muligheter for å kjøre inn i overetasje. Bygningsmassen trenger noe vedlikehold.

Beliggenhet

Vea Sjoarveg 43 ligger flott til i naturskjønne omgivelser på Vea. Her opplever en nærhet til sjø, med flott utsikt, samtidig som man har nærhet til det meste av alt nærområdet har å by på. Like i nærheten befinner det seg skoler, barnehage, butikk, bank og idrettsanlegg.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Påbygg mot øst er ikke omsøkt/godkjent i kommunen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette