Kontakt megler for visning! Fritidseiendom med flott utsikt - Stor tomt - Tilknyttet offentlig vann!

Høievegen 907

Primærrom 46 m²
Bruksareal 46 m²
Tomt 1177,1 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 2
Prisantydning kr 1 190 000

Innhold / standard

Eiendommen inneholder entrè, gang, to soverom, som begge ble malt i 2019, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse. Flott utsikt fra stuevindu. Bod/ delkjøkken innredet med vask, benkeplate, kjøleskap og frys. Her er også trapp opp til hems. Hemsen er innredet som ekstra soverom med tilhørende bod. Det er lagt nytt gulv i hems, samt malt vegger og tak. Det foreligger ikke tegninger på innredet hems i kommunen sine arkiv. For at denne skal benyttes som varig opphold må det søkes om og godkjennes av kommuen. Baderom ligger i separat del fra hytta og inneholder vask i seksjon samt dusjkabinett. Her med svalgang fra ytterdøren og inn til baderom. Forbrenningstoalett i eget uthus. Hytta har terrasse ut fra stuen, samt et større område på baksiden av hytta. Her er det god plass til flere sittegrupper. Grovkjeller/bod for oppbevaring. Eiendommen har hovedsakelig standard fra byggeår.

Beliggenhet

Landlig beliggenhet på Høie med flott utsikt mot Førresfjorden. Eiendommen ligger i nærhet til sjø, og det finnes flere turløyper i området.

Adkomst

I østgående retning: Ta av til høyre fra E134 like etter tunellen på Førresfjordvegen. Kjør så til venstre inn på Høievegen. Følg Høievegen og eiendommen vil komme på høyre side etter ca 10 km.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Peis i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. Eiendommen selges som den er med alt av møbler og inventar, med unntak av: - Hagemøbler i rotting på terrasse. - TV. - Gassovn og varmeovn. - Dyner og puter i senger. Ukjent byggeår. Det foreligger ikke dokumenter i kommunens arkiv som kan bekrefte byggeår. Tegninger på påbygg er datert 1979. Selger opplyser om at forrige eier ferdigstilte hytta i 1982. Tilleggsinformasjon til egenerklæringsskjema: Selger opplyser om at det har kommet ett hull på vannrør ute. Selger opplyser om at dette lar seg gjøre ved bytte ut denne delen. Det er tinglyst båtfeste på eiendommen. Erklæringen gir ingen direkte beskrivelse av hvor dette ligger, og beliggenheten er derfor usikker.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 29 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 30 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette